Friday, March 16, 2012

Despre cluburi si femei

Am inceput sa scriu articolul asta inca de sambata noapte de cand ma uitam la hainele fetelor din club. Daca e sa explic ca procentaj, situatia nu e (nici macar) roz. Pot spune doar ca ma bucur cand in sfarsit zaresc o fata imbracata bine. Am vazut 2 extreme: fete imbracate ca de nunti si fete dezbracate ca de dormitor. A 2-a categorie ma sperie mai tare…rochii abia trecand peste fund, stramte, transparente, din dantela, cu spatele decoltat pana jos in zona lombara si nelipsitele cizme pana la coapse.. Intreb cu inocenta: fatuca asta cum se costumeaza in budoar?

Mie personal imi place sa imi “construiesc” outfitul din timp, piesa cu piesa. Imi place sa fiu  mai mult stilata decat sexy. E mult mai usor sa te dezbraci, decat sa te imbraci bine. In 99,9% din cazuri, pentru clubbing, aleg rochii si fuste. Consider ca mersul zilnic la munca in blugi e suficient, la distractie vreau sa port cu totul altceva.

Un alt lucru pe care nu il inteleg e mentalitatea “la club ma duc lejer, in adidasi” (care nu sunt neaparat Adidas). Nu pot intelege oricat incerc; nu sunt snoaba, dar imi place foarte mult ca femeia sa poarta rochii si pantofi cu toc, macar in timpul liber! In mod normal, aleg cateva tinute ale celebritatilor bine imbracate si apoi iti recomand de unde sa iti cumperi ceva asemanator. Insa am gasit un magazin online atat de fabulos, incat rochiile nici nu trebuie vazute pe cineva pentru a te indragosti de ele.

Si pentru ca sexy e un must have in club si nimeni nu cere tinerelor femei sa se imbrace ca musulmanele, am ales rochia asta cu decolteu mai mult decat generos. La gat insa designe-ul e cel al unui sacou, cusatura ce da eleganta intregii rochii. Glitter dress poate fi a ta cu un singur click! Pentru siguranta si decenta, foloseste dubla banda transparenta pentru a lipi materialul de sani.

Imi place si aceasta rochie babydoll unde focusul cade pe picioare. E mai mult sweet decat sexy, dar nu trebuie sa fim sexy in fiecare minut al vietii, nu? Culoarea e indecisa si superba, iar rochia o poti achizitiona aici.
Desi nu sunt fana a catifelei, rochia aceasta e foooart frumoasa, iar cu accesoriile potrivite, poate atrage toate privirile. O poti vedea si analiza aici.
Pentru multe alte rochii superbe si greu de refuzat: welovecouture.ro Si nu uite: pe cat posibil, alege pantofi pentru club, chiar si iarna!

0 comments:

Post a Comment