Friday, March 16, 2012

Trend Alert: Sacoul colorat

In lumea negru/gri corporatista, o pata de culoare este oricand binevenita. Primavara asta, iti propun sa uiti in dulap sacourile negre sau gri si sa investesti in culori tari, vibrante. Cel mai frumos arata un sacou neon, roz sau galben in combinatie cu negru si alb.

Imi place enorm cand o femeie isi lanseaza propriile trenduri. Una dintre aceste femei e Kim Kardashian despre care se scrie zilnic cate ceva in orice colt al Pamantului. Nu degeaba e cea mai cunoscuta persoana din lume.

Aici, in pantaloni de piele Siwy Mick pe negru, camasa alba Oxford si pantofi cu platforma, tot pe negru. Bijuteria de la gat e din colectia ei de bijuterii Belle Noel. Poate ar fi fost o tinuta mai plictisitoare daca nu era blazerul  neon.
Si o graviduta poate sa fie chicchic! Ne demonstreaza Hillary Duff in colanti negri, sacou galbent vibrant si accesorii negre. Esarfa e menita sa mai ascunda din burtica, dar nu prea reuseste. Adorabila!
Tot de la Kim furam si ideea unu sacou in ciclame puternic la o tinuta all black. Fara sa vreau sa par carcotasa, as spune ca sacoul intr-o culoare atat de vibranta a fost folosit sa fure ochiul si sa nu se observe petele de Psoriazis de pe picioarele vedetei.
Iti poti achizitiona si tu un blazer ciclame cu care sa atragi toate privirile si sa iesi in evidenta.
Se spune ca rosul e culoarea pasiunii si ar trebui sa fie si culoarea sacoului tau! Daca si tu esti o red blooded woman, iti poti cumpara aici!
Si turquoise este o optiune superba pentru o tinuta neagra completata de un sacou colorant. Aici gasesti un sacou H&M din voal plin la un pret bun.
Teama cea mai  mare a femeilor cand vine vorba de haine viu colorate este ca vor arata ca un papagal. Urmarind pozele, poti vedea ca trebuie sa optezi pentru alb si negru pentru a finisa superb cu un blazer neon. Curaj, fetelor!

0 comments:

Post a Comment