Sunday, January 22, 2012

Rochii si accesorii din dantela - Dantela un material aristrocratic si mereu la moda!

Rochii si accesorii din dantela – Dantela un material aristrocratic si mereu la moda!

Pot spune ca dantela chiar este un material aristrocratic deoarece dintotdeauna a fost mai special si mai sofisticat. Mie imi place deosebit de mult pentru farmecul elegant pe care il emana.

Magazine recomandate de catre noi:
StoreFashion.ro ; WeLoveCouture.ro
B-mall.ro ; 3suisses.ro

De aceea m-am gandit sa-ti arat cateva articole deosebite, articole de imbracaminte realizate din dantela, si poate astfel optezi si tu pentru acest material daca nu in seara de revelion, atunci in noul an ce se apropie, mai ales ca dantela este in trend in 2012.

O rochie in intregime din dantela este piesa de rezistenta pentru orice fashionista. Am ales cateva modele care vor fi in trend in anul 2012. Se poarta stilul anilor ’40, culorile nude, combinatia de alb si negru si asa cum v-am mai spus, fucsia.
Dantela transparenta este de mare efect chiar daca la prima vedere pare simpla. Plus de asta dezvaluie exact cat trebuie si nu este indecenta. Iti va da un aer foarte sexy si sofisticat in acelasi timp, un model de rochie potrivit pentru o seara de petrecere.
Fusta din dantela si un top sexy pot fi purtate la orice eveniment, include aici si noaptea de revelion care se apropie.
Trenci-ul dantelat – poate fi purtat ori de cate ori vrei sa emani un farmec ultrafeminin.
Iar din garderoba ta nu ar trebui sa lipseasca un sacou croit perfect total din dantela sau macar cu aplicatii de dantela. Indiferent ca-l porti la o tinuta casual pe strada sau peste o rochie simpla cu bretele, te va scoate din anonimat si iti va da aerul acela aristocrat de care vorbeam mai devreme.
Foarte sic si in mare voga in anul 2012 va fi si incaltamintea din dantela.
Iata un model de ghete de piele intoarsa in combinatie cu dantela, un model superb semnat Christian Louboutin:
Deosebit de sexy si aristocrate sunt si aceste sandale inalte:
Dar pana si niste balerini simpli, daca au materialul imprimat din dantela nu sunt mai prejos:
Sper ca ti-au placut articolele vestimentare prezentate si ca iti vei achizitiona si tu ceva nou din dantela.

0 comments:

Post a Comment