Monday, December 3, 2012

De unde cumpăram lenjerie intimă sexy

Vacanta de iarna se apropie cu pasi repezi, iar multe dintre noi ne pregatim sa plecam in scurte concedii sau, cel putin, sa petrecem mult mai mult timp alaturi de – cine altcineva ? – persoana iubita.
Fie ca ramai acasa sau ajungi pe taramuri exotice, cu siguranta te-ai gandit ca vrei sa-ti impresionezi iubitul prin ceva nou, un accesoriu inedit, un parfum seducator sau, chiar mai bine, un set provocator pentru nopti petrecute in doi.

Va recomandam: 4passion.ro ; astratex.ro ; cbstore.eu

Am descoperit magazinul online astratex.ro, de unde poti cumpara multe modele de lenjerie intima sexy, dar si alte accesorii ce se potrivesc perfect in acest context.

Ce m-a determinat sa aleg acest magazin online a fost, in primul rand, varietatea costumatiilor, dresurilor, corsetelelor si a tuturor accesoriilor pe care le poti cumpara de acolo.

Pentru ca am o multime de cadouri de cumparat in aceasta perioada, marturisesc ca pretul a devenit, si el, un factor important in alegerea magazinelor din care fac shopping acum, asa ca am fost placut surprinsa sa descopar ca cei de la 4passion.ro vand lenjerie sexy la preturi prietenoase.

Spre exemplu, preturile pentru un bodysuit sunt cuprinse intre 77 si 101 lei, in functie de model, ceea ce este pur si simplu grozav!

0 comments:

Post a Comment