Wednesday, November 28, 2012

STR8: Parfumul care provoaca barbatul din tine in fiecare zi

STR8, parfumul barbatesc conceput de Sarantis, provoaca barbatii in aceasta primavara sa-si exprime originalitatea in fiecare zi si cu fiecare ocazie.
Un barbat se distinge prin masculinitatea sa, rezultat al trairilor, convingerilor, gesturilor si actiunilor sale, dar si prin aspectul exterior si grija pe care acesta o manifesta asupra corpului si tinutei sale.

Cand vine vorba de ingrijire personala, parfumul joaca un rol important in crearea unei imagini, astfel ca aromele STR8 sunt special alese pentru a da nastere unei esente deosebite, unice, fiind alegerea perfecta pentru orice zi.

Profilul barbatului STR8 este definit de dorinta de aventura si deschiderea catre noi provocari, combinate cu doze de romantism si senzualitate care nu-i diminueaza aura sa masculina distincta. Tocmai de aceea, STR8 a creat un parfum care se pliaza asteptarilor barbatilor dornici de schimbare de perspectiva.

STR8 Original - parfumul reprezentativ din gama STR8 – ii contureaza si mai bine pe barbatii care stiu ce vor de la ei si de la cei din jur, deţin control intr-un mod autentic si care emana incredere.

Aromele de mandarina, scortisoara, nucsoara si yuzu (citrice de origine chineza) in combinatie cu notele lemnoase de Santalum, iarba parfumata, busuioc, feriga si casmir activeaza rafinamentul parfumului STR8 Original.

Dintre variantele de STR8 Fragrance disponibile in magazine, pe langa Original, fac parte: Oxygen, Adventure, Unlimited, Challenger, Racing, Motion.

0 comments:

Post a Comment