Monday, January 30, 2012

Moda pentru copii

Copilul tau incepe deja sa isi aleaga singur hainele! Fie ca tu esti stilistul lui, fie ca il lasi pe el sa aleaga, acesta poarta intotdeauna cele mai frumoase hainute!

Arunca o privire peste urmatoarele mici manechine si vezi ce iti face cu ochiul! Inspira-te din moda pentru copii si alege pentru micutii tai cea mai buna tinuta!

Nu uita ca accesoriile arata cel mai simpatic atunci cand sunt purtate de copii. Si nu vorbim aici de accesorii extravagante, ci de mici accente de bun gust care sa il faca pe copilul tau sa invete ce este stilul inca de la o varsta frageda.

Moda se educa cel mai bine atunci cand copilul creste, iar un stil personal il va ajuta in viata mai mult decat ai crede!

Stim deja ca o tinuta este foarte importanta, dar la fel de mult conteaza si personalitatea celui care o poarta. Copilul se va obisnui sa asorteze culorile si va avea un simt estetic deosebit daca ii cultivi inca de mic bunul gust.

O palarie, o bratara delicata sau o curea haioasa il pot ajuta sa inteleaga inca de mic ce inseamna sa ai un stil si o personalitate unica si puternica!

0 comments:

Post a Comment