Monday, January 30, 2012

Imbraca-te corect in functie de forma corpului

Stii ce haine te avantajeaza? Bucura-te de corpul tau prin haine care sa ti se potriveasca perfect si care sa te faca sa te simti frumoasa si increzatoare!

Uita-te in oglinda si fa o declaratie sincera in ceea ce priveste corpul tau. Invata sa il iubesti asa cum e si sa iti placa tot ceea ce pana acum te deranja. Bucura-te de toate formele tale si de cine esti cu adevarat.

Cunoaste-ti armele. Indiferent ca e vorba de o linie fina a gatului, de niste brate atragatoare sau un decolteu sexy, imbraca-te in asa fel incat sa evidentiezi aceste puncte forte.

Accepta-ti propria persoana si invata sa te cunosti. Vestimentatia ta trebuie sa nu accentueze acele parti ale corpului de care nu esti neaparat incantata.

Ia in considerare hainele in care te simti cel mai bine. Rochii? Pantaloni? Fuste? Nu renunta la nimic, descopera doar croielile care ti se potrivesc cel mai bine.

Fii deschisa la nou si imbratiseaza schimbarea. Piesele vestimentare de care ai fugit pana acum ar putea fi tocmai cele care sa te avantajeze cel mai mult.

0 comments:

Post a Comment