Thursday, December 10, 2015

Rochitele Depochic


http://bit.ly/1NPfVXv

Luna aceasta o sa fie ziua Alexandrei, o sa fie o petrecere cu fast, intr-o zona buna, un local foarte frumos, elegant, asa ca am nevoie de o rochie eleganta. Chiar daca as fi zis ca m-am invatat minte de datile trecute, cand doar am pierdut timpul prin magazine fara niciun rezultat, ei bine nici de data aceasta, nu am facut economie de timp, si mi-am cautat o rochie eleganta prin malluri. Din pacate nu am gasit nimic. Asta este ultima data, cand imi mai pierd timpul pe drumuri, acum am pus punct. Deci, am inceput sa caut pe internet Depochic si am intrat pe http://www.depochic.ro/rochii-de-ocazie/ fiind sigura ca o sa gasesc rochii elegante, si voi avea de unde alege. 

Si chiar asa a fost, am gasit cateva rochii elegante si rochite chiar pe gustul meu. Am gasit o rochie de seara lunga, cu maneci lungi si spatele gol. Rochia are o crapatura lunga, lasand sa se vada piciorul atat cat trebuie pentru a da un aer sexy rochiei. Cu aceasta rochie este imposibil sa nu fiu admirata de toata lumea, cu siguranta voi reusi sa intorc multe priviri atat din fata cat si din spate. Este ideala pentru acest eveniment, perfecta pentru o petrecere cu fast. Rochia este superba, sunt sigura ca o sa arat minunat in ea. Stiam inca de la inceput ca la Depochic, o sa gasesc rochia perfecta, chiar nu stiu de ce nu am mers de prima data la sursa, pur si simplu, cred ca imi place sa ma complic.

Abia astept ca impreuna cu cateva prietene sa punem in  scena o scurta piesa de teatru, o scurta sceneta, reprezentativa pentru ceea inseamna prietenia noastra cu Alexandra, care ne este ca o sora. Sunt sigura ca voi fi in centrul atentie, intrucat de ceva vreme am facut cursuri de actorie la http://teenmedia.ro/produs/cursuri-de-actorie/ si pentru ca am invatat atat de bine, mi-am permis chiar si sa regizez respectiva sceneta. Bineinteles nu as fi reusit fara ajutorul celor mai bune prietene ale mele, si ale Alexandrei, dar bazandu-ma pe ceea ce am invatat la acele cursuri de actorie si pe talentul meu actoricesc, sunt sigura ca toata lumea o sa ramana surprinsa, in special Alexandra. Cred ca o sceneta este de o mie de ori mai frumoasa, decat un simplu album foto, sau o prezentare video.

1 comment:

  1. I think this is one of the most significant information for me.
    And i’m glad reading your article.
    But should remark on some general things, the web site style is perfect,
    the articles is really great : D. Good job…
    uplay365 คาสิโนออนไลน์

    ReplyDelete