Saturday, December 6, 2014

Rochii de Revelion: tendinte pentru revelion

In momentul de fata, nu este deloc devreme sa acordam atentie pregatirii tinutei noastre pentru petrecerea de Revelion. Este foarte important sa fim inspirate din timp, astfel incat sa ne asigurma ca vom avea o aparitie intr-adeva spectaculoasa.

Click aici pentru a accesa magazinul online!

De ce este importanta rochia de revelion, si de ce conteaza atentia si rabdarea pe care o acordam alegerii ei? Pentru ca petrecerea dintre ani este un prilej deosebit de care poti profita pentru a-ti schimba imaginea si pentru a te transforma intr-o adevarata diva, cu o aparitie demna de covorul rosu, chiar daca in timpul anului preferi sa porti blugi si tenisi. Fie ca iti doresti o tinuta deosebit de sofisticata, chic sau seducatoare, trebuie sa stii ca nu exista in niciun caz riscul sa apari mult prea aranjata sau prea extravaganta , la sfarsit de an.

Magazine recomandate:


Inainte sa te hotarasti asupra rochiei tale de revelion, asigura-te ca esti la curent cu tendintele conturate de catre marii creatori de moda de pe scena internationala, astfel incat sa surprinzi cu o imagine fresh si in voga, adaptata la specificul sezonului in materie de moda. Astfel, in colectiile de iarna ale sezonului 2015, regasim o diversitate de rochii care mai de care mai sofisticate, potrivite pentru orice gust si care flateaza orice tip de silueta.

rochie-de-revelion-2015

Rochiile din materiale de calitate, fluide, in modele feminine sunt principalul trend pentru petrecerile de revelion ale anului 2015. Rochiile de revelion semitransparente sunt foarte iubite pe podium, si chair si creatorii lor s-au indragostit de ele. Jocurile de transparenta ale unei rochii lungi din material pretios nu numai ca iti confera un look sofisticat, dar purtand-o, nicio femeie nu poate trece neobservata.

Daca rochiile lungi ti se par o tinuta mult prea pretentioasa pentru gusturile tale, ai posibilitatea sa optezi pentru rochii cocktail de inspiratie retro in tonuri placute de albastru sau verde smarald. Culorile vibrante sunt vedetele sezonului in ceea ce priveste petrecerea dintre ani, asa ca nu ezita sa iti cauti modelul preferat! Daca esti suficient de indrazneata, poti opta pentru rochii de revelion scurte, foarte stralucitoare, cu paiete sau aplicatii sclipitoare, care iti pun in evidenta picioarele si formele feminine.

Click aici pentru a accesa magazinul online!

Materialele pretentioase si sofisticate, precum matasea, catifeaua, satinul, dantela, alaturi de broderiile rafinate si elegante constituie un alt lait-motiv al tendintelor rochiilor pentru revelion 2015. Cu o astfel de tinuta, vei reusi sa iti creezi o aparitie deosebit de romantica, delicata si feminina, cu ajutorul careia nu vei trece neobservata.

rochie-revelion-2015

De la tinute seducatoare, pana la rochii casual chic, de inspiratie retro, simple sau sofisticate, rochiile de revelion ale acestui sezon se regasesc intr-o multitudine de modele inspirate, astfel ca daca pana acum nu te-ai gandit la rochia pe care o vei purta la petrecerea dntre ani, ar trebui sa o faci: vei avea mult de cautat si de ales, date fiind tendintele bogate din acest an.

Pe www.MissGrey.ro, poti urmari colectiile de iarna si iti poti alege rochiile preferate pentru revelion. In curand, te vom incanta cu o colectie dedicata special petrecerii dintre ani, asa ca stai aproape!

0 comments:

Post a Comment