Monday, December 8, 2014

Cum ne imbracam in functie de zodie?

Pentru ca multe dintre voi, probabil, va plictisiti foarte repede de articolele vestimentare din dressing si nu stiti ce sa mai imbracati, noi venim in ajutorul tau sfatuindu-te cum sa te imbraci in functie de zodie. Astfel, te poti face remarcata printr-un stil unic in functie de zodia ta.

In ceea ce priveste zodia berbec femeile din aceasta zodie se caracterizeaza prin energie, independenta si curaj. Astfel, imbraca-te in functie de zodia ta in tinute lejere, ziua, ca sa te poti misca in voie, iar la evenimentele speciale opteaza pentru tinute sclipitoare in culori electrice.

Magazine recomandate de catre noi:
Readytowear.ro ; InPuff.ro ; FashionAgenda.ro ; StoreFashion.ro ; Matar.ro ; Boutique Mall ; Laredoute.ro

http://www.inpuff.ro/

Femeia taur intotdeauna va avea rabdare sa isi aleaga cele mai confortabile si de calitate tinute, aceasta caracterizandu-se prin rabdare si confort. Acesteia ii place luxul, fiind capabila sa-si cheltuie chiar si ultimul banut pentru garderoba impresionanta. De aceea, in functie de zodia ta imbraca-te in tonuri de verde si crem.

Rochie trei sferturi verde

Asa cum bine se stie, femeilor gemeni le place sa iasa in evidenta si tocmai de aceea vor alege tinute cat mai ciudate si cat mai rar intalnite astfel incat sa fie unice, sa nu fie altcineva la fel ca ele. Culorile preferate de catre nativele din gemeni sunt galbenul si coraiul.

http://www.inpuff.ro/

In ceea ce privesc nativele din zodia rac, acestea sunt foarte pasionate de moda, avand intotdeauna dulapul plin de haine. Nu au niciodata un stil anume si intotdeauna se imbraca in functie de starea de spirit. Culorile acestei zodii sunt albastrul si coraiul, iar verdele intotdeauna le va aduce noroc. Potrivit zodiei rac iti recomandam tinutele in culori de albastru si corai si, nu in ultimul rand, tinutele in tonuri de verde.

http://www.inpuff.ro/

Se spune ca leii adora sa se laude cu lucrurile noi, astfel femeile din zodia leu intotdeauna vor striga tare atunci cand vor achizitiona un articol vestimentar nou. Specific acestei zodii sunt hainele cat mai sclipitoare si in culori puternice, iar bijuteriile vor fi cat mai opulente.

http://www.inpuff.ro/

Atunci cand vine vorba de vestimentatie, femeia fecioara tinde sa greseasca deseori. Ii place stilul clasic, fiind imbracata intotdeauna impecabil. Potrivit zodiei fecioara, tinutele vestimentare vor fi, in general, de crem, bej, maro.

http://www.inpuff.ro/

Balantei este foarte romantica sii ii place sa straluceasca. nativele din aceasta zodie isi cheltuiesc majoritatea banilor pe haine si accesorii cat mai scumpe, uneori poate prea exagerat. Tinutele specifice conform zodiei balanta sunt in culori de albastru si verde, doua culori puternice care le vor pune foarte usor in evidenta.

www.inpuff.ro

Cele mai misterioase native din zodiac sunt scorpionii, care iubesc sa pastreze o aura de mister cu orice ocazie. Astfel nativele scorpioni vor imbraca tinute care sa-i faca pe ceilalti sa descopere cat mai mult.

www.inpuff.ro

Despre nativele din zodia sagetator putem spune ca nu le place sa iasa foarte mult in evidenta, insa vor alege intotdeauna haine de calitate. Culoarea preferata este grena,astfel de cate ori vor avea ocazia se vor imbraca in functie de zodie in tinute in tonuri de grena.

www.inpuff.ro

Capricornii sunt persoane practice si intotdeauna vor opta pentru tinute pe care sa le poarte cat mai mult timp. Astfe, in functie de zodia lor se vor imbraca in tinute de calitate cat mai buna si in tonuri cat mai deschise.

www.inpuff.ro

Varsatoarelor le place sa surprinda, riscand deseori in ceea ce privesc tinutele. In functie de zodie vor alege outfituri in nuante de mov.

www.inpuff.ro

Nativele din pesti nu au foarte multa imaginatie in ceea ce priveste alegerea tinutei. Ele se vor imbraca in functie de zodie in tinute contrastante.

Magazine recomandate de catre noi:
Readytowear.ro ; InPuff.ro ; FashionAgenda.ro ; StoreFashion.ro ; Matar.ro ; Boutique Mall ; Laredoute.ro

www.inpuff.ro

0 comments:

Post a Comment