Wednesday, October 29, 2014

Rochiile maxi – o alegere practica

Rochiile maxi sunt foarte in trend. Ele nu se demodeaza niciodata, iar cel mai mare avantaj este ca putem opta pentru ele atat ziua, cat si seara. Fie ca mergem la birou, la o plimbare sau la cina, rochiile maxi sunt alegerea potrivita. In plus, ele sunt foarte comode dar si foarte cool. Rochiile albe sunt perfecte atunci cand mergem la plaja, dar le putem imbraca si atunci cand mergem la plimbare.
http://www.inpuff.ro/produse/rochii+0+lungime_33
O alta alegere practica, sunt rochiile maxi cu imprimeuri florale pe care le putem purta si ziua, dar si seara la evenimente. In functie de locul in care mergem, rochiile maxi trebuie accesorizate in mod diferit.

http://www.inpuff.ro/produse/rochii+0+lungime_33
Rochiile maxi sunt foarte usor de purtat si nu necesita o accesorizare complicata. Daca alegem sa purtam rochiile maxi ziua, preferabil este sa nu accesorizam tinuta prea tare, dar daca le purtam seara cel mai bine ar fi sa alegem accesoriile de seara, elegante pentru a completa tinuta. Evitati sa purtati gentile mari pentru a nu incarca outfitul prea mult. Optati pentru un plic pentru mai multa eleganta.
http://www.inpuff.ro/produse/rochii+0+lungime_33
Rochiile maxi sunt potrivite chiar si pentru femeile mignione. Cu o pereche de pantofi cu toc, acestea alungesc silueta, facandu-ne sa parem mult mai inalte.

0 comments:

Post a Comment