Wednesday, June 4, 2014

Vara asta se poarta imprimeul floral!

Imprimeu floralClasicul print floral este unul dintre hiturile verii ale acestui an. Fie ca alegi o rochie, o fusta, pantaloni sau incaltaminte cu imprimeu floral, cu siguranta vei fi la moda in acest sezon. Insa ca sa te imbraci ca o adevarata fashionista, trebuie sa tii cont de cateva trucuri simple la asortarea acestor piese delicate.

1. Alege imprimeul cel mai apropiat tie

Gama imprimeurilor florale este foarta larga. Incearca sa alegi cel mai apropiat gusturilor tale: cu flori mici sau mari, in nuante deschise sau inchise, in stil romantic sau elegant. Ideea e sa te simti comod in piesa aleasa. Insa tine cont de un lucru: imprimeurile cu flori de mare dimensiune vor face ca si purtatoarea sa para mai mare, in timp ce imprimeurile cu flori mici au exact efectul opus.

2. O singura paleta de culori

Dupa ce ai ales piesa cea mai indragita, incearca s-o asortezi cu piese in culori si nuante asemanatoare. Ai grija ca tinuta ta sa nu contina mai mult de 2-3 nuante, astfel vei evita efectul papagal. Daca ti se pare greu combinarea culorilor, iti recomandam sa asortezi piesa cu impeimeu floral cu piese in culori neutre (alb, negru, bej). Apeland la acest truc cu siguranta nu vei da gres.

3. Incaltaminte si accesorii cu print floral

Exista persoane carora nu le plac imprimeurile florale din diferite motive: fie le considera ca fiind prea aglomerate, fac ca persoana sa para mai plinuta, etc. Daca si tu faci parte din aceasta tabara, dar totusi esti o fashionista si nu vrei sa ramai in urma cu trenduril, iti recomandam sa incerci incaltamintea sau accesorile cu print floral. O astfel de piesa delicata va evidentia tinuta ta fie ea chiar si una obisnuita. Te invitam sa alegi din magazinul nostru online din zeci de modele de pantofi si sandale sofisticate, care iti vor da tinutei un aer proaspat si feminin. Cand vei simti ca ceva lipseste din tinuta ta, iti recomandam sa pui in practica acest mic secret: alege accesorii cu print floral.

4. Combinarea stilulilor

Daca vrei sa optezi pentru o tinuta hiper-feminina, iti recomandam o rochie sau fusta midi sau mini cu imprimeuri florale pe care s-o combini cu sandale sau pantofi cu toc si/sau platforma. Poti fi sigura, cu ajutorul acestei combinatii sexy si delicata, vei atrage privirea celor din jur.
Daca ai un stil mai lejer, iti recomandam o rochie maxi care se asorteaza perfect cu sandale cu talpa joasa. Alegand aceasta combinatie usoara si delicata cu siguranta te vei simti confortabila.
Daca nu-ti plac nici tocurile, nici rochiile maxi, iti recomandam sa combini piesele cu imprimeuri florale cu piese in stil masculin. De exemplu o camasa cu flori face o combinatie perfecta cu pantaloni in stil masculin. Totodata pantalonii cu print floral se asorteaza perfect cu o camasa monocroma si un sacou. Combinand piesele cu imprimeu floral cu cele in stil masculin vei obtine un look trendy si cu caracter.

Alege cele mai hot piese cu imprimeu floral din magazinul online Matar.ro!

Floral print

0 comments:

Post a Comment