Wednesday, June 25, 2014

Cum sa porti topurile sport

Deoarece stilul sport se numara printre cele mai hot tendinte ale verii, nu este de mirare ca topurile ce amintesc de tricourile jucatorilor de baschet sau jucatorilor de hockey sunt la mare cautare sezonul aceasta.

Extrem de comode si versatile, topurile sport pot fi integrate in tinute diferite, in functie de elementele cu care alegi sa le combini. Astfel, poti crea outfit-uri sport, relaxate, dar si tinute feminine, foarte chic, daca asortezi topurile la piese elegante.

riri miley
Un look perfect pentru zilele calduroase de vara presupune asortarea unui top sport, lung, la o pereche de pantaloni scurti si la niste sandale cu toc inalt. Pe langa faptul ca acest outfit este foarte comod, va reusi sa iti scoata in evidenta feminitatea si senzualitatea.
vanessa varsity
Daca esti mai indrazneata, opteaza pentru varianta scurta a unui astfel de top si asorteaza-o la o pereche de pantaloni largi, din materiale vaporoase, la o geanta oversized si la o pereche de pantofi stiletto.
modamob modamob2
Pentru o tinuta relaxata, de zi, poarta un top sport cu niste jeansi si o pereche de pantofi cu toc. Nu uita sa adaugi o sapca si o geata mini. In cazul in care vrei o tinuta de zi inedita, asorteaza acest model de top la o fusta feminina si la o pereche de tenisi. In ambele cazuri, poti adauga un blazer pentru un look indraznet si tineresc.
varsity1 varsity2
varsity3 varsity4
Tie iti plac topurile sport? Achizitioneaza cele mai cool modele din magazinele Bershka si Zara, la preturi cuprinse intre 25 RON si 69 RON.

Iata cu ce accesorii poti accesoriza topurile sport pentru a crea outfit-uri variate si indraznete!
geanta

geanta2

geanta3

sandale


0 comments:

Post a Comment