Sunday, February 23, 2014

Moda 2014 – Tendinte in moda primavara vara anului 2014 pentru femei

Majoritatea femeilor se preocupa de moda si cand se apropie un nou sezon vor sa fie cu un pas inainte, sa fie pregatite spre ce trebuie sa se orienteze. Cum marii designeri sunt mereu in avans cu unul si chiar doua sezoane cu prezentarile lor de moda, putem inca de acum sa stim ce va fi in tendinte in primavara-vara anului 2014. Voi incerca pentru voi sa fac un scurt rezumat cu ce anume puteti purta pe strada sau la diverse evenimente mondene pentru a fi in tendinte in primavara-vara 2014.

Moda strazii in sezonul de primavara-vara 2014 este unul amestecat, se evidentiaza insa tendintele tribale, imprimeurile florale cu insertii metalice, se poarta de la materiale transparente si pana la blanuri, tendinte amestecate dar in acelasi timp foarte feminine. Se poarta jachetele lungi, fuste de lungime medie sau scurte in croiuri cu volum, purtate cu soseste pana la glezna sau pana la genunchi, amintind de sosetele pe care le purtam cand eram fetite la scoala.


Ca si culori in tendinte in moda feminina pentru primavara-vara 2014 ar fi albul. O tinuta alba din cap pana in picioare iese mereu in evidenta daca bineinteles si silueta iti permite. O alta culoare la moda este orange, precum si violet. Se poarta pe materiale simple sau in desene grafice, minimaliste, de la la jachete, la fuste, pantaloni si chiar pe unghii. Stilul eclectic este in tendinte in primavara-vara 2014, acesta fiind definit prin o tinuta in amestec de imprimeuri florale, dantela, sifon.

tendinte moda femei 2014 primavara vara 
Ce spui, iti plac tendintele din moda de primavara vara anului 2014? Te regasesti in ele?

0 comments:

Post a Comment