Thursday, November 7, 2013

Incaltaminte….sobra

Va recomand sa aveti mereu in sifonier o pereche de incaltaminte neagra, simpla si cocheta, pentru evenimentele sobre din viata voastra! O sa va fie la indemana, cand nici nu va ganditi ca aveti nevoie! Din nefericire, in viata nu participam numai la evemnimente de sarbatoare. Exista si momente care necesita o vestimentatie sobra. Eu ma aflu intr-un astfel de moment, si descopar cu surprindere ca nu am ce purta! O rochita neagra, decenta, simpla, am gasit! Dar nu am nici macar o pereche de incaltaminte sobra!

M-am decis sa caut o pereche de balerini, care sa fie discreti, simpli, negri si totusi, cocheti. Am optat pentru balerini, deoarece intr-o pereche de pantofi cu toc nu rezist mai mult de doua ore. Am gasit acesti balerini eleganti, care mi s-au parut adecvati atat situatiei, cat si tinutei. Totusi, dupa ce i-am pus in picioare mi s-au parut un pic cam stralucitori pentru ocazia la care urma sa ii port.

balerini-nine
In final, am ales o alta pereche de balerini clasici si frumosi, care ca mi-au completat cu succes tinuta, fara sa imi supere piciorul!

0 comments:

Post a Comment