Monday, July 1, 2013

Fii in tendinte cu LaRedoute.ro

Garantăm că o să vă placă rochia cu această croială feminină şi uşor de purtat de tipul rochiei–cămaşă. Pentru un look care să vă aducă aminte de mare şi mângâierea vântului, alegeţi un model în culoarea albastru închis, iar pentru un aspect mai sofisticat fără îndoială este preferată culoarea negru.

Cum se poartă culoarea albastru închis

Este perfectă pentru o plimbare la malul mării sau în oraş dacă alegeţi modelul albastru închis. Încercăţi să nu combinaţi mai multe culori, este suficient dacă dizolvaţi culoarea intensă a rochiei cu alb. O rochie cămaşă de satin în culoarea profundă de albastru se portiveşte perfect cu un blazer din bumbac alb casual, o geantă albă din piele moale şi o eşarfă în două culori. Purtaţi rochia cu o pereche de sandale cu platformă în culoarea rochiei.


Sofisticată în negru
Culoarea neagră pe acest model de rochie vă asigură o alură pur şi simplu seducătoare! Purtaţi rochia cu o jachetă scurtă în culoarea roz zmeuriu de exemplu pe care să-l asociaţi cu aceeaşi nuanţă de ruj. Sandalele trebuie să fie de aceeaşi culoare cu rochia, la fel şi geanta poşetă. Şi ţineţi minte cel mai important sfat: oricât de frumoasă şi bine aleasă ar fi o ţinută, detaliul cel mai important este fără doar şi poate atitudinea şi zâmbetul. Ţineţi minte să zâmbiţi măcar cu ochii, pentru că nimic nu poate să ne înfrumuseţeze mai mult decât fericirea!

CA SA FII INCANTATOARE NU O DATA... DE FIECARE DATA!
Shopping-ul are atatea valente cate ii dai tu. Chiar daca ai avut o zi nu tocmai speciala si ai nevoie de un pahar cu vin rosu si un strop de terapie prin shopping sa iti asortezi zambetul cu bluzele tale preferate, rochiile in croi feminin sau accesorii fantezie, fie ca esti cautatoare de frumos si de stil sau pur si simplu esti o pragmatica fara cusur si stii de ce ai nevoie la orice ora din zi si nopate, noi iti propune un tip de shopping eficient si foarte relaxant, shopping-ul online.
Si cand spunem shopping online de calitate ne referim la magazinul La Redoute , un spatiu unde poti gasi haine pentru tine, pentru copilul tau sau pentru sotul sau iubitul pe care vrei sa ii surprinzi.
La Redoute este un magazine cu traditie frantuzeasca, venit cu bagajul de stil din tara lui Coco Chanel si atent conceput pentru femeile care isi doresc sa se inconjoare exclusiv in bun gust si calitate. La Redoute iti ofera imbracaminte de dama , de copii si de barbati, lenjerie intima , haine de marimi mari , haine sport , articole home-deco si un outlet cu produsele din promotie. Si credem ca nu exista decat o singura cale de a ne crede pe cuvant si anume aceea de a te convinge singura si de a incerca piesele La Redoute intrand pe site-ul nostru si vazand intreaga gama de produse si apoi, comandand pe cea care se potriveste cel mai bine nevoilor sau preferintelor tale, mai ales ca orice client nou abonat la newletter primeste cadou din partea noastra o reducere de 30 de lei.

0 comments:

Post a Comment