Wednesday, April 17, 2013

Recomandari pentru fashioniste: Cum asortezi pantofii cu platforma cu tinuta?

Toata iarna am visat de zilele de primavara cu soare, cand putem sa incaltam pantofii preferati si sa cucerim lumea cu ei. Nu-i asa? Am visat la pantofi colorati, confortabili, cu toc sau cu talpa joasa si desigur la cei cu platforma. Avem o veste buna, in aceasta primavara pantofii cu platforma sunt iar in mare voga, mai ales cei colorati si cei cu sclipici. Pot fi purtati la orice tinuta si in orice eveniment, numai trebuie sa ai grija sa le asortezi corect. Am creat trei tinute care includ pantofi cu platforma, ca sa ai o sursa de inspiratie cu ce sa le porti!

Lejera si eleganta

Pentru shopping sau la iesiri in oras cu prietenii, pantofii Jill sunt alegerea perfecta. Sunt foarte comozi si eleganti, cu siguranta vor evidentia tinuta prin culorile vii: fuchsia si albastru. Propunem sa le asortezi cu jeansi confortabili. Pentru o eleganta pura, alege o camasa alba si deasupra un blezer lejer. Ca si accesorii iti recomandam piese vesele dar simple la culoare. Poseta plic Emma de culoarea bej se asorteaza excelent cu o bratara in aceeasi nuante. Daca optezi sa porti un colier, te sfatuim sa alegi unul foarte simplu, ca sa pastrezi eleganta camasii albe.
fuksia_outfit

Sexy in dantela

Daca esti invitata la o cina prin oras sau la un eveniment special unde trebuie neaparat sa arati sexy, iti recomandam sa porti dantela! Nu numai ca este la moda, dar ofera si personalitate tinutei tale. Pentru aceasta rochie superba alegerea perfecta sunt pantofii cu platforma Julieta, realizati din piele intoarsa ecologica – material ce este in tendinta in acest an. Pentru a te feri de serile friguroase, alege un sacou elegant. Ca si accesorii iti recomandam piese simple care sa armonizeze in culoare. Pentru aceasta tinuta merge o poseta mica, intr-o culoare neutra, ca de exemplu poseta Malini din oferta Matar.ro.

purple_outfit

Eleganta la petreceri

Odata cu venirea vremei calde se inmultesc si invitatiile la petreceri, la nunti si la ocazii speciale. Iar tu ca fashionista, trebuie sa arati nemaipomenita! Pantofii cu platforma Cassandra cu reflexii argintii vor fi alegerea perfecta! Asortand aceasta pereche superba cu o rochie de culoare argintie cu siguranta vei atrage toate privirile din jur. Insa nu uita sa iei un sacou cu tine, ca sa te feresti de frig seara. Accesorile in culori vii se asorteaza perfect cu nuantele metalice, care sunt la moda in acest an. Ca tinuta ta sa fie perfecta, iti recomandam sa alegi poseta clutch Glamour din oferta noastra, care este un accesoriu practic si elegant.

pink_outfit

0 comments:

Post a Comment