Wednesday, February 13, 2013

Ce se poarta in primavara 2013 – Moda femei 2013 in viziunea Donna Karan

Ce se poarta in primavara 2013 – Moda femei 2013 in viziunea Donna Karan
Daca sunteti printre cele care deja va ganditi la moda pentru primavara 2013, atunci aflati ca in trend vor fi dungile. Daca va aruncati o privire asupra acestor tinute propuse de catre Donna Karan cu siguranta veti intelege la ce fel de dungi ne referim. Sunt de altfel convinsa ca unele dintre aceste articole de imbracaminte vor defini si stilul verii 2013.
Aruncati o privire peste aceasta colectie la moda in primavara 2013, si vedeti cele cateva elemente de baza pentru moda urbana!
Se poarta piese inspirate din articolele militare, cum ar fi sacourile supradimensionate cu o croiala masculina:

De asemenea, la moda in primavara 2013 vor fi si rochiile si tricourile din bumbac, fie ca sunt mulate sau fie lejere, important sa aiba putine dungi.
Daca dungile lipsesc dintr-o vestimentatie, neaparat acestea ar trebui sa se regaseasca in incaltaminte. Aceste sandale cu catarame pana sus la genunchi sunt un must-have al primaverii 2013 si cu siguranta ca se vor purta si in vara anului viitor.
Trebuie insa sa fiti de acord ca asa cum si par sunt si foarte confortabile si purtabile de zi cu zi.
Ca si culori, dupa cum ati vazut, DKNY propune gri si negru in dungi sau combinatia de alb, negru sau gri, dar si culori pale, cum ar fi ocru sau albastru inchis.
Personal eu ma declar multumita de moda pentru femei in 2013, ceea ce ne propune Donna Karan mie personal mi se potriveste ca si stil. Sper ca si voua sa va placa!

0 comments:

Post a Comment