Wednesday, November 7, 2012

Tendinte incaltaminte toamna-iarna

Cu totii stim ca femeile nu sunt niciodata multumite cand vine vorba de shopping. Chiar si dupa o runda de shopping unele doamne cred ca tot mai au nevoie de ceva.
Insa dupa aparitia sezonului rece putine femei mai reusesc sa ajunga prin malluri si sa isi gaseasca cu adevarat ceea ce cauta. Sezonul rece ne obliga sa ne gandim bine la ce tinuta vom purta in acest sezon si cu ce ne vom incalta. Un cardigan bine asortat si o pereche de cizme Ugg sunt tendintele toamna-iarna din 2012.

Cizmele Ugg pot fi purtate atat pe timp de vara cat si pe timp de iarna deoarece blana din care sunt confectionate permite racorirea picioarelor vara si incalzirea acestora pe timpul iernii. Brandul Ugg a cazut prada falsurilor care circula pe piata de incaltaminte, majoritatea falsurilor provenind de pe piata neagra din China.

Site-urile care comercializeaza astfel de falsuri sunt foarte usor de creat si de aceea astfel de site-uri apar peste noapte, copiind poze si produse de pe site-uri autentice. Putini dintre noi reusim sa facem diferenta dintre o pereche de cizme Ugg originale si o pereche de cizme Ugg contrafacuta. Recomandarea mea este ca inainte de a achizitiona o pereche de cizme Ugg sa verificam daca magazinul respectiv chiar vinde Ugg-uri originale.

Unul dintre magazinele care au certificat de autenticitate este Boutique Mall, un magazin online care comercializeaza toata gama de haine si incaltaminte. Recenziile venite de la diversi clienti care au cumparat si ei cizme Ugg de pe site-ul celor de la B-mall este inca un argument si o dovada de incredere legata de autencitatea cizmelor.

Tendintele din aceasta iarna privind incaltaminte nu difera foarte mult de ceea ce a fost anul trecut. De fapt in ultimii 2 ani sezonul rece nu a adus mari schimbari in ceea ce priveste garderoba. Se poate spune doar ca femeile au inceput sa iubeasca cardiganele si sa le asorteze cu anumite tipuri de incaltari. In moda sfaturile nu exista si cel mai bine este ca atunci cand va alegeti ceva in primul rand sa va placa, sa se potriveasca si in cele din urma sa fie la moda.

0 comments:

Post a Comment