Tuesday, October 23, 2012

Sexy ? Cât de departe poţi să mergi ?

Un prim pas este sa te simti bine cu tine si cu corpul tau. De aceea, in momentul in care alegem o lenjerie sexy, este bine sa alegem una care sa ne avantajeze.
De exemplu, o femeie care are sanii mai mici este indicat sa opteze pentru o lenjerie care sa aiba in dreptul sanilor diverse volane pentru a ii da volum sau pentru una total transparenta, eventual din plasa fara cupe formate. In aceasta caz, forma sanului este mult mai evidentiata datorita transparentei materialului, iar dimensiunea nu mai este atat de importanta.

Pentru acelea care nu au o talie perfecta si se simt complexate din cauza catorva kilograme in plus, noi le recomandam un babydoll mai larg in zona taliei care sa ascunda imperfectiunile.

Daca esti mica de inaltime, ideal este sa accesorizezi lenjeria ta sexy cu o pereche de pantofi cu toc si chiar cu un dress cu banda adeziva cu dunga pe picior la spate pentru a crea senzatia de alungire.

Daca esti inalta este recomandat alegerea unui desuu ceva mai lung, pentru a nu da senzatia ca ti-a ramas mic sau ca s-a terminat materialul in momentul in care a fost croit.
Lenjerie.ro - 25% comision
Lenjeria se mai alege si in functie de evenimentul pentru care o porti. Toata lumea stie ca unei mirese i se potriveste o lenjerie alba ce simbolizeaza puritatea. In schimb, daca vrei sa ai o seara fierbine cu partenerul, noi iti recomandam desuurile negre sau rosii din dantela sau voal usor transparent, accesorizate cu manusi sau dress cu banda adeziva sau pentru portjartier.

Culoarea tenului este de asemenea foarte importanta. Pentru persoanele cu tenul deschis culoarea desuului trebuie sa fie o culoare mai intensa (rosu, verde, turquoise etc.). Tenului inchis, in schimb, i se potrivesc culorile mai calde (alb, roz pal, blue etc.)

Insa lucrul cel mai important, indiferent cum arati, este atitudinea. Atata timp cat ai o atitudine pozitiva si esti increzatoare in sexualitatea ta, lenjeria intima pe care o porti devine doar un accesoriu care te va pune in valoare.

0 comments:

Post a Comment