Sunday, October 28, 2012

Rochii pentru Revelion - In noaptea de Revelion straluceste ca o diva !

Iarna aceasta fii sufletul petrecerii de revelion. Imbraca-te cu salopete in culori neon sau cu decupaje seducatoare din dantala. Pentru acelasi efect de vedeta hot, iti recomandam rochii cu imprimeu de leopard sau din piele ecologica! Cumpara-le numai de pe StoreFashion.ro, vei arata fermecator!

Alege Rochia de Revelion din cele mai elegante rochii de revelion oferite de magazinul online DyFashion.ro! Fie ca preferi rochii lungi sau scurte , colorate sau negre, trebuie sa sti un lucru: alege o rochie care se potriveste cu personalitatea ta si in care crezi ca o sa te simti bine.

Magazinul online DyFashion.ro iti pune la dispozitie o colectie de rochii de revelion cu care vei iesi sigur in evidenta. Rochii lungi elegante si in acelasi timp confortabile. Rochie SexyDiva Night din material elastic si stralucitor, combinata cu voal transparent si accesorizata cu strasuri.
Se leaga dupa gat si este disponibila in trei culori . Marimea este universala , onesize si se potriveste la marimile XS,S si M. Rochie SexyGlamour Black din material elastic si stralucitor. Accesorizata cu strasuri pentru stralucire si eleganta. Se leaga la spate cu funda. Marimea este universala , onesize si se potriveste la marimile XS,S si M.

Rochii pentru seara de revelion, scurte si sexy, modele animal print. Va recomandam Rochia SexyLeo Brown si Black cu imprimeu animal print si maneci lungi din voal transparent. Materialul este fin si elastic si lungimea rochiei nu depaseste 54cm. Pantofi WonderfulStyle Tiger, model animal print in acelasi ton cu rochia Rochia SexyLeo Brown.

Rochii din materiale pretioase accesorizate cu strasuri stralucitoare sunt in mare voga anul acesta si te vor scoate din anonimat. Daca optezi pentru o rochie stralucitoare si puternic accesorizata poti renunta la bijuterii iar pantofii trebuie sa aiba un design cat mai simplu.

Rochia FantasyStar Blue, Rochia BrilliantDiva Lila si Rochia BrilliantDiva Black cu un design modern accesorizat cu strasuri si margele. Bustul rochiei este buretat iar materialul elastic si pretios. O rochie speciala, comoda dar si provocatoare in acelasi timp.

Daca iubesti satenul trebuie sa sti ca acesta nu a iesit din moda. Rochiile de saten sunt la fel de moderne si elegante , anul acesta la evenimente. Daca optezi pentru o asemenea rochie de revelion , nu uita sa o accesorizezi cu o pereche de cercei si un colier stralucitor.

DyFashion.ro iti propune modele de rochii de saten in culori uni, pe care le pot asorta cu usurinta cu o pereche de pantofi cu toc inalt, extravaganti. Nici una din aceste modele de rochii nu iti sunt pe plac? Viziteaza magazinul online si sigur vei gasi ceva care sa iti placa.

0 comments:

Post a Comment