Saturday, October 6, 2012

Rochii pentru Balul Bobocilor

Inceputurile au un farmec aparte. Te bucuri de ele. Sarbatoresti. Asta ar trebui sa insemne si un Bal al Bobocilor. Fie ca esti proaspat intrata la liceu, fie la facultate, sunt sigura ca astepti cu bucurie si cu interes un bal.
Intotdeauna m-au fascinat balurile descrise cu lux de amanunte in carti. Salile imense, luminate de candelabre la fel de impunatoare, in care rasuna placut muzica.

Desi vremurile s-au schimbat si e nevoie de o oarecare adaptare, consider ca sunt cateva aspecte care ar trebui sa respecte traditia si anume: bunul simt si galanteria cavalerilor, gingasia si frumusetea domnisoarelor si … carnetelul de dans.

Consider ca Regina Balului poate fi oricine. Titlul poate fi atribuit oricui. Insa adesea se intampla sa fi remarcata sau sa te retina lumea datorita rochiei speciale pe care o porti. Si desigur, a felului in care faci asta.
Pregatindu-ma si eu de 2 ori deja pentru un astfel de eveniment monden, la urma urmei, impreuna cu prietenele mele, mi-am dat seama ca exista 3 tipuri de rochii cu care nu dai gres.

1. Rochia Jucausa

Esti boboc, esti rasfatata, inca iti place sa te joci cu stilul tau. Zambetul inocent este accesoriul perfect pentru o astfel de rochita. Alegerea StoreFashion.roRochie Divine Beauty. Sexy, fara bretele, pe corp, cu volanase la baza rochiei. Just Play!

2. Sexy 100%

Stii ca ai un corp superb, iti permiti sa imbraci o rochie care sa iti scoata in evidenta toate formele frumoase. Alegerea StoreFashion.ro: Rochia Perfect Shape. Sexy si ultrafeminina, mulata pe corp, satinata, culori extrem de frumoase. Feels like a dancing queen?

3. Clasic elegant

Nu, nu te speria. Nu e vorba de vreo tinuta cu croi strict. E vorba doar de clasica rochita asiatica. Material satinat care urmareste linia corpului si imbogatit de un design floral feminin. Alegerea StoreFashion.ro: Rochia Asian Pink Pearl. Be special, be a pearl!
Aceste rochii sunt reprezentative pentru Balul Bobocilor. Sigur nu vei da gres, indiferent de alegerea facuta.
Sfatul meu, insa: adapteaza rochia la personalitatea ta! So…let there be music, let there be joy, let you…be the Queen of the Night!

0 comments:

Post a Comment