Saturday, October 27, 2012

Modă iarnă, stilul înseamnă personalitate

Moda iarna, stilul inseamna personalitate, nu reguli! Iarna, s-a terminat cu dictatura modei, nu mai puteti face greseli de stil!

Este momentul sa va exprimati personalitatea, pentru ca totul este permis in moda iarna!

Moda iarna, un nou concept al stilului LaRedoute

In ultimele doua luni si jumatate, de cand am lansat catalogul de toamna-iarna 2010, in mod sigur ati descifrat si adoptat trendurile care vi se potrivesc, ati facut si refacut liste de cumparaturi, ati descoperit modele si croieli de care v-ati indragostit…dar la fel de probabil ati invatat pe de rost paginile catalogului si v-ati dorit sa apara ceva nou, ceva care sa va trezeasca entuziasmul si sa va inspire noi tinute!

Pentru ca gandim la fel ca voi, ne-am pus pe treaba si am gasit un nou concept al stilului La Redoute. In aceasta iarna, s-a terminat cu dictatura modei, nu mai puteti face greseli de stil, este momentul sa va exprimati personalitatea, pentru ca „totul este permis pe LaRedoute.ro”!

Moda iarna, culorile sezonului

Oranjul si caramiziul accentueaza nuantele bogate de visiniu, bordo, turcoaz inchis, violet si mov liliachiu.

Griul, in diferite luminozitati si texturi (dantela, jaquard, tricotaje, tweed, catifea) si bejul caramel sunt alese pentru a va completa baza garderobei, iar imprimeurile – paisley , carouri, florale, de inspiratie folk si Fair Isle – sunt detaliile care personalizeaza tinutele si le fac sa tranziteze de la moda anilor `70 la cea actuala, a acestui sezon.

Moda iarna, tinute relaxate

Daca in prima parte a sezonului ar fi trebuit sa investiti intr-un mantou militaresc sau intr-un bluzon de aviator, in a doua jumatate a sezonului merita sa va treceti pe lista de cumparaturi piese mai relaxate, mai casual, care raman mereu la moda:
  • O rochie cu imprimeu floral de iarna, in culori inchise sau cu un imprimeu paisley, care ar putea fi purtata cu o vesta din blana artificiala.
  • Pulovere cu gulere drapate si maneci largi; purtate cu bermude din stofa si pantofi oxford
  • Un palton cochet intr-o frumoasa nuanta de visiniu, care sa il inlocuiasca pe cel banal, negru
  • O pereche de cizme inalte, din piele intoarsa
  • O tunica din matase satinata, asortata cu un cardigan lung si calduros
  • O fusta maxi, fie simpla si dreapta, minimalista a la Helmut Lang, fie una inflorata, precum cele din colectiile Ralph Lauren

Moda iarna, jocuri de texturi

Jocurile de texturi sunt emblema acestui catalog. Tricotajele de diferite grosimi – de la cardiganuri groase, calduroase la pulovere si rochii fine – sunt extrem de feminine, dar capata un aer cand artizanal, cand elegant in functie de model.

Lor li se alatura fuste vaporoase din voal sau dantela si jachete din piele, colanti texturati si incaltaminte din piele intoarsa, camasi-tunica din matase si veste imblanite, mantouri din tweed si pantaloni din catifea.

Moda iarna, rochii colorate

Colectia este imbogatita de numeroase modele de rochii de zi, de week-end si de seara. In functie de stilul tau si silueta, iti poti alege rochii lejere, imprimate, rochii-tunici sau rochii pulover, rochii cambrate sau petrecute, cu drapaje.

Paleta lor cromatica este o explozie de turcoaz, rosu, bejuri, argintiu, violet, visiniu, galben, albastru, carora li se adauga imprimeuri florale, paisley si carouri.

Moda iarna, mantouri si paltoane de inspiratie masculina

Mantourile si paltoanele completeaza ultima sectiune a colectiei de iarna La Redoute.

Desprinse din tendinte sunt mantourile barbatesti din tweed si cele de inspiratie ostaseasca, capele evazate in nuante de bej camel, paltoanele scurte si cambrate cu pieptul infrumusetat de volane si funde, hainele matlasate si cu gluga imblanita pentru zilele friguroase si jachetele scurte, cu croieli sport, cu cordoane in talie sau cu 2 randuri de nasturi.

0 comments:

Post a Comment