Wednesday, October 24, 2012

Camasa cu guler inalt Catalin Botezatu

camasa alba catalin botezatuCategorie produs: camasi Catalin Botezatu
Material: 97% bumbac 3% elastancumpara 2


galerie foto


  • Camasile cu guler inalt sunt un "must have" pentru cei care isi doresc o imbinare armonioasa de eleganta si masculinitate. Noua colectie de camasi Catalin Botezatu ofera de aceasta data spre vanzare prin intermediul magazinului online cbstore un produs care va reprezenta nu doar un best buy cat si o camsas versatila pe care veti putea sa o purtati la o tinuta smart casual sau la un costum elegant.
  • Aceasta camasa Botezatu cu guler inalt este recomandata in primul rand la un costum elegant, fara cravate sau alte accesorii, insa ea poate trece catre linia sport-eleganta prin asocierea cu un pantalon simplu sau jeans. Coborata direct de pe podiumul de moda direct in rafturile magazinului online Catalin Botezatu, aceasta camasa este cu siguranta un best buy al acestui moment. Realizata din bumbac de cea mai buna calitate, aceasta camasa o puteti regasi acum la un pret promotional in cadrul magazinului online al celebrului designer.
  • Produsul este fabricat integral in Romania, din materiale de calitate superioara. 97% bumbac 3% elastan. Hainele Catalin Botezatu sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate reprezentand pentru cei care decid sa cumpere aceasta camasa nu doar un produs de calitate cat si un produs care sa satisfaca cat mai bine raportul calitatea pret.

0 comments:

Post a Comment