Sunday, August 26, 2012

Jack & Jones lookbook, colectia toamna-iarna 2011-2012

E o lumina speciala in pictorialul Jack &; Jones pentru colectia toamna-iarna 2011-2012. mereu mi-a placut stylingul lor, pentru ca e simplu, curat, fresh.
Practic ofera oricarui barbat idei de outfituri urbane din cap pana-n picioare. Adica, poti arata impecabil, daca preiei un look integral de la Jack &; Jones.

E adevarat ca asta ar denota faptul ca nu ai pic de imaginatie sau simt estetic, dar nu e asa grav. Doar ochii unei cunoscatoare si-ar da seama ca porti outfitul pe care l-ai vazut intr-un lookbook sau in vitrina.
Cu cine vorbesc acum? Cu barbatul careia i se rupe de cum se imbraca, pentru ca el e prea cool ca sa plece urechea la ce spun altii despre el. Am cunoscut cativa in ultimul timp si m-au cam…evervat.

Da, in toamna asta militez pentru cauza: invatati barbatii din viata voastra cum sa se imbrace bine. Voi, domnilor, ce ziceti de noua colectia Jack & Jones?

Colectia toamna-iarna 2011-2012 o gasiti online de azi si in Readytowear.ro. Asadar daca vreti sa mergeti la shopping de camasi noi de toamna, jachete si jeansi, treceti cu incredere pe la Jack & Jones.

0 comments:

Post a Comment