Monday, June 18, 2012

Moda barbati: Ce pantaloni scurti trebuie sa porti in vara asta

Vara bate la usa. Am scapat de hainele groase. E momentul sa iesim la inaintare cu hainele subtiri. Astazi vorbim despre pantalonii scurti.

Pantalonii scurti trebuie sa respecte niste criterii foarte bine stabilite. Trebuie sa nu depaseasca genunchiul si trebuie sa vina pe coapse exact ca pantalonii lungi. Nu uita ca ii poti rasuci un pic in partea de jos.

Magazine recomandate de catre noi:
Readytowear.ro ; comodo.eu ; Stylicious.ro

Daca ai picioarele subtiri sa nu porţi pantaloni foarte largi. Nu este esthetic deloc. Imprimeurile iti vor mari vizual coapsele. Daca ai picioarele mai groase nu te panica. Poti allege negrul sau bleumarinul. Si in niciun caz albul.
Pentru ca nu o sa se vada tocmai bine pe un picior mai mare. Daca a picioare bine definite este perfect. Pot incerca culori deschise sau pantaloni cu imprimeuri. Poti purta pantone scurti cu un t shirt polo,cu guler mai larg, camasa cu maneci lungi suflecate sau camasa cu maneca scurta.

Nu uita de curea. Poti incerca o curea impletita. Nu incerca panatonii cu multe buzunare. Evita sa porti pantaloni scurti confectionati dintr-o pereche veche de jeansi. S inca ceva. Sa nu porti niciodata pantaloni de plaja prin oras.

0 comments:

Post a Comment