Tuesday, June 12, 2012

Haine online - reduceri de până la 90%

A inceput goana dupa haine online ieftine si reduceri. Magazinele virtuale au oferte foarte bune la imbracaminte si incaltaminte din colectia toamna-iarna, iar comanda online se face simplu si in siguranta.

Sa vedem ce reduceri gasim!
1. laredoute.ro – magazinul a inceput masiv reducerile de haine online cu urmatoarele oferte:
  • 50% reduceri la haine din colectia Mango
  • pana la 50% reduceri la colectia de iarna Oviesse
  • 70% reduceri la geci groase de iarna pentru barbati
  • pana la 30% reduceri la cizme de iarna marca Manas
  • pana la 40% reduceri la cizme si genti marca Bata
2. LaFemme.ro – magazinul online de haine si accesorii ne ofera reduceri de pana la 40% la toata colectia de toamna-iarna. Vei gasi pe site paltoane si jachete, cizme, fuste , rochii si pantaloni cat si genti si bijuterii la preturi reduse.

3. comodo.roreduceri de pana la 60% la incaltaminte online: cizme, botine si ghete de la branduri ca Geox, Manas, YKX&Co si Il Passo.4.

4. Fashion-Star.ro – magazinul de haine online ne prezinta reduceri de pana la 40% la pulovere, rochii, jachete si pardesie.

5. B-mall.ro - magazin online de imbracaminte, incaltaminte si accesorii (genti, fulare, ceasuri, parfumuri, portofele, curele etc).

6. MATAR.ro – reduceri la cizme si pantofi, rochii si jachete din colectia veche cu preturi mai mici cu pana la 90%.

7. ReFahion.ro – magazinul online de haine urbane rupe preturile cu 50% la bluze, rochii, pulovere, jeansi, jachete si geci din colectia de iarna.

8. Readytowear.ro - magazin online de imbracaminte, incaltaminte si accesorii (genti, fulare, ceasuri, parfumuri, portofele, curele etc).
Va uram spor la cumparaturi.

0 comments:

Post a Comment