Tuesday, June 26, 2012

Ceasuri: Casio Sheen SHE-5514

Compania japoneza, Casio, este recunoscuta in intreaga lume pentru ceasurile sale durabile si de incredere de mari dimensiuni, a fost fondata in 1946, in Tokyo, de catre inginerul Tadao Kashio. Aproximativ treizeci de ani mai tarziu, Casio a devenit o parte importanta a revolutiei la nivel mondial in industria ceasornicariei, ca un producator de serie de ceasuri iconice.

Cele mai recente ceasuri de dama din linia Casio Sheen , ceasuri din metal special create pentru femei, sunt dotate cu un cadran ademenitor ce straluceste si evoca frumusetea unui cer de noapte cu calea lactee si stele cazatoare. Ca toate ceasurile din colectie, doua dintre noile modele Casio Sheen SHE 5514 sunt elegante si arata absolut superb si ispititor. Ele au un stil distinctiv si design de cadrane, care le-a facut extrem de populare mai ales in randul celor tinere.

Modelul nou-nout din colectia de ceasuri dama Sheen, SHE-5514, are exact aceste calitati distinctive. Aceste ceasuri dispun de un cadran captivant compus din doua straturi. Partea superioara este cutezator taiata de linii care curg intr-un mod care expune un cadran mai mic, care este impanzit cu stele de diferite dimensiuni. Ceasul Casio Sheen SHE-5514 are un cadran care da impresia de calea lactee stralucind in cerul noptii.

O alta caracteristica a acestor ceasuri este un indicator minion imbogatit cu o stea mica la varf. Cand purtatorul impinge butonul acest indicator mic se roteste de doua ori. Dupa aceea, indicatorul cu stea se roteste o data pe ora, precum si de doua ori la fiecare sase ore. In timp ce acest mecanism curat si original este activat , o stea cazatoare trece calea lactee.

Sunt multe detalii frumoase care sunt incorporate in designul ceasurilor Casio Sheen SHE-5514. Coroana ceasului are un element taiat de Swarovski, care straluceste si reflecta lumina. Ceasul dispune de motive de soare si luna care ofera indicatie vizuala de zi si noapte. Marginea cadranului este compusa din segmente individuale de sidef. Acest lucru, de asemenea, adauga alura ceasului deoarece acesta permite utilizatorului sa se bucure de minunatele variatii lucioase de culoare.

Noile ceasuri Casio Sheen SHE-5514 sunt rezistente la apa in conditii de utilizare normala de zi cu zi. Ceasurile au un cadran circular, care are 33,7 mm in diametru si 9,8 mm grosime. Ceasul include, de asemenea, o afisare a datei si cantareste 92 de grame.

Bateria acestor ceasuri are o durata de viata de aproximativ doi ani.
Exista doua variante ale acestor ceasuri de dama si anume : Casio Sheen SHE-5514-1A care are cadranul si coroana negru perlat si Casio Sheen SHE-5514-7A care are cadranul si luneta alb perlat. Aceasta linie de ceasuri face parte din categoria de ceasuri ieftine deoarece pretul acestor modele nu depaseste 200 dolari.

0 comments:

Post a Comment