Tuesday, June 12, 2012

Cadoul perfect pentru barbatii aventuriei: ceasul Porsche P'6620 Dashboard

Porsche a creat accesoriul perfect pentru barbatul stilat, aventurier, sigur pe sine: ceasul de mana P’6620 Dashboard, o bijuterie din titaniu non-alergenic.

Inspirat din panoul de bord al unei masini sport Porsche, ceasul cronograf are un diametru de 44 mm si o inaltime de 14,5 mm. Designul lui P'6620 este dinamic si clar, in parte si datorita sticlei folosite, care nu permite reflexia luminii. Limbile ceasului sunt acoperite de material fosforescent, astfel ca aflarea orei pe timp de noapte nu o sa fie o problema.

Magazine recomandate de noi:
Readytowear.ro ; fashionup.ro

La un ceas de asemenea anvergura, faptul ca este rezistent la apa nu trebuie sa mire pe nimeni; totusi, adancimea la care poti inota fara sa-ti faci griji nu este una lipsita de importanta: 100 metri.
Inginerii Porsche s-au asigurat ca "prind podiumul" si la capitolul acuratete: mecanismul ETA Valjoux 7753 are o frecventa de 28.000 vibratii/minut. Interesanta este si functia pe care au adaugat-o setarii on-off : posibilitatea de a calcula viteza unei masini in miscare, daca prinde intre 60-330 km/h.

Ceasul Porsche Dashbord P'6620 poate fi achizitionat la pretul de 3,950 euro in varianta standard, cu carcasa aurie, din piele de vitel, cauciuc sau cu un cadran alb.

0 comments:

Post a Comment