Friday, May 25, 2012

In trend: salopeta, dar cum o porti?

Mi-au placut salopetele inca de mica. Atunci, pentru ca rezolvau rapid problema imbracatului – in jumatate de minut eram imbracata si ieseam la joaca.
Daca stau bine si ma gandesc, aste e motivul pentru care imi plac salopetele si acum – pentru ca te imbraca din cap pana in picioare si pe deasupra, in acest sezon, sunt intr-adevar un must have.

Modele de salopete abunda; de la cele cu partea superioara stil maieu si in partea de jos pantaloni scurti, sau cele cu top stil camasa in partea superioara si pantaloni lungi, variantele sunt multiple si poti sa le porti, chiar si la munca.

Cand iti cumperi insa o salopeta sau vrei sa porti o salopeta, trebuie sa te gandesti la cateva reguli de purtare a acesteia, pentru a fi sigura ca ai un look perfect, numai bun de admirat.

Magazine recomandate de catre noi:
Fashion Star ; Store Fashion ; Casual Wear ; Fan Fashion

In primul rand, chiar daca sunt foarte trendy, salopetele nu arata bine pe oricine si in orice combinatie.

Spre exemplu, salopetele cu pantaloni largi sau cele stil harem pants (pantaloni cu tur lasat), chiar daca sunt foarte la moda, nu e prea indicat sa le porti daca esti scunda sau ai kilograme in plus sau ambele.

Iar daca chiar tii neaparat sa porti o salopeta, atunci alege una intr-o culoare mai inchisa si poarta incaltaminte cu toc inalt sau platforma. Pentru a marca talia, foloseste o centura lata sau subtire – din fericire in acest sezon se accepta si se poarta ambele variante.

Pe deasupra, poti purta un blazer sau un sacou, ori chiar un bolero.
De unde poti cumpara salopete office sau casual? Ai aici cateva idei.

0 comments:

Post a Comment