Monday, January 30, 2012

Cum sa ne imbracam in timpul iernii

"Oare o femeie, care stia ca era bine imbracata, a racit vreodata?" - Friedrich Nietzsche

Alege-ti o haina spectaculoasa! Catre ea isi vor indrepta oamenii privirea cand te vor vedea, asa ca trebuie sa le tai respiratia.

Gaseste o haina care sa se distinga printr-o caracteristica unica – o culoare vie, un model deosebit, un guler neobisanuit, nasturi mari – ceva care sa te evidentieze din marea de negru si maro. Aceste culori se potrivesc pentru garderoba de iarna, dar nu si pentru paltoane.

O femeie imbracata intr-un palton clasic, negru, se face rareori remarcata. Dar una intr-o haina neagra din blana de nurca? Fara indoiala. Intr-un trenci rosu? Fireste.

Intr-o haina scurta si neagra din postav? Bineinteles. Orice alt articol de imbracaminte poate sa fie negru, daca vrei. Pantaloni, pantofi sau pulovere negre. Confera-le insa o pata de culoare si vei straluci ca nimeni altcineva.

Culorile din tinuta de iarna sunt standard, negru, maro, gri, caramel. Nu poti da gres daca alegi aceste culori. Dara indrazneste sa porti si nuantele de alb sau ivoriu ale iernii!

Nimic nu este mai elegant decat o femeie imbracata in albul zapezii. Merita fiecare banut pe care il vei da la curatat. Alte variante in care merita, de asemenea, sa investesti sunt hainele din casmir sau din blana.

Daca nu iti permiti o haina din blana naturala, cumpara o caciula! Daca nu iti permiti nici caciula, roaga pe rudele mai in varsta sa iti dea hainele pe care nu le mai poarta si du-le la un croitor pentru a le remodela!

Nimic nu este mai frumos de refacut decat o haina veche de blana. Si nimic nu te va face sa arati mai stralucitoare in lunile geroase de iarna.

0 comments:

Post a Comment