Friday, November 2, 2018

10 moduri unice sa porti paltonul de dama negru!

Iata in cate stiluri diferite se prezinta modelele de paltoane dama iarna 2017 / 2018! Atat de multe optiuni, incat suntem singure ca iti vei gasi exact modelul pe care-l cauti, poate chiar si mai multe, dificultatea constand in a te opri asupra unui singur model navigand printre toate propunerile noastre.
Iti sugeram sa nu le privesti ca pe niste paltoane de dama banale, chiar daca unele dintre ele sunt optiuni casual cu ajutorul carora iti vei completa tinutele cotidiene. Nu este deloc gresit sa mizezi pe un model clasic pe care-l poti purta multe sezoane la rand, insa alege o croiala care sa-ti avantajeze silueta si o tesatura care sa-ti imbrace frumos corpul.

#1. Palton de stofa negru & urban chic

Paltonul de dama negru se combina foarte usor cu nuante de rosu sau gri. Poate fi alegerea potrivita pentru o tinuta chic, de zi cu zi.

#2. Tinuta eleganta si paltonul de dama

Ai o petrecere weekend-ul acesta si nu stii ce sa porti? Cu siguranta poti intoarce foarte multe priviri daca optezi pentru o rochie dreapta, pantofi cu toc si bineinteles, nelipsitul palton negru care da o nota de eleganta tinutei tale.

#3. Palton dama negru & back to school

Cand stii ca urmeaza sa ai un curs cu proful sau managerul tot timpul nemultumit… parca nu iti vine sa pierzi foarte mult timp in fata oglinzii. Stii foarte bine ca uraste cand intarzii, asa ca iti doresti sa ajungi la timp. Alege sa te imbraci cat mai confortabil: o pereche de jeans, botine joase, un tricou si paltonul de stofa.

#4. Palton de dama & chic style

Indiferent ca iesi la o intalnire cu fetele sau cu iubitul, o tinuta chic te poate scoate din anonimat. Paltonul negru poate da tinutei tale un aer elegant si se poate completa perfect cu o pereche de colanti din piele si botine inalte. Daca doresti sa adaugi si o mica pata de culoare, mizeaza pe o gentuta rosie.

#5. Boyfriend look & palton de stofa

Poti sparge tiparele daca alegi sa combini tinuta boyfriend cu un palton negru drept. Pare destul de cool, nu?

#6. Paltonul de stofa & office look

Cu siguranta colegele de munca te vor intreba de unde ai achizitonat paltonasul. Alege sa incluzi intr-o tinuta office un palton de dama evazat. Feminin si elegant, iti poate completa tinuta fara prea mari batai de cap.

#7. Fashion trend & palton de stofa

Pur si simplu WOW!! Genul de tinuta pe care orice boss-girl ar trebui sa o aiba in garderoba. Sexy, office si chic! Completeaza tinuta cu un palton negru drept.

#8. Palton de dama & look de toamna

Brrr!! Putin cam rece afara! Nu conteaza, un pulover gros peste care alegem sa purtam un palton de stofa, poate fi o alegere potrivita pentru o zi de toamna friguroasa!

#9. Paltonul negru & Club Diva

O rochie dreapta, cambrata pe talie, botine cu toc cui si un palton de stofa poate face ca tinuta ta sa para ca scoasa din revista. Iti sugeram sa o accesorizezi putin cu o bratara aurie si cercei lungi.

#10. Palton de dama & imprimeuri florale

O tinuta in culorile toamnei este intotdeauna o alegere potrivita pentru acest sezon. Paltonul de dama completeaza perfect o tinuta eleganta

0 comments:

Post a Comment