Monday, December 8, 2014

Rochia rosie – must-have-ul acestui sezon

Luna Decembrie vine cu multe cadouri si culori vesele. Principala culoare care se poarta in aceasta luna este rosu. Cu siguranta cele mai multe dintre voi vor imbraca o rochie rosie fie de Mos Nicolae, de Craciun sau de Anul Nou.

http://www.inpuff.ro/produs/rochie-scurta-dantela-lycra-rosie-cu-o-maneca

Magazine recomandate de catre noi:
Readytowear.ro ; InPuff.ro ; FashionAgenda.ro ; StoreFashion.ro ; Matar.ro ; Boutique Mall ; Laredoute.ro

Un must-have in acest sezon il reprezinta rochia trei sferturi. Deci, daca mergeti in club nu ezitati sa imbracati o rochie rosie trei sferturi. Va fi la fel de sexy precum o rochie rosie scurta, tot ce conteaza este atitudinea.


http://www.inpuff.ro/produs/rochie-eleganta-trei-sferturi-catifea-rosie-1

Iti doresti o rochie scurta si nu stii ce sa alegi? Opteaza pentru o rochie rosie din broderie cu paiete si vei fi senzatia serii !

http://www.inpuff.ro/produs/rochie-atmosphere-broderie-rosie-cu-paiete

Pentru cele care sunt adeptele rochiilor baby doll, recomand o rochie rosie din dantela accesorizata cu bijuterii fine si pline de rafinament.

http://www.inpuff.ro/produs/rochie-atmosphere-baby-doll-dantela-rosie

De asemenea, in acest sezon se poarta foarte mult pielea ecologica. Poti opta pentru o rochie rosie din piele ecologica. Poate fi purtata atat in club, cat si la locul de munca asortata cu un cardigan.

http://www.inpuff.ro/produs/rochie-eleganta-piele-ecologica-rosie

Designerii s-au gandit si la cele care sunt mai putin indraznete asa ca au si pentru ele o multime de surprize in acest sezon. Astfel, poti opta pentru o rochie rosie trei sferturi cu mansete negre. Croiala bob de orez a rochiei rosie o face sa fie remarcabila prin simplitatea si finetea acesteia.

Magazine recomandate de catre noi:
Readytowear.ro ; InPuff.ro ; FashionAgenda.ro ; StoreFashion.ro ; Matar.ro ; Boutique Mall ; Laredoute.ro


0 comments:

Post a Comment