Saturday, December 6, 2014

Cardiganul de dama asimetric - un must have in sezonul rece!

Nu este intotdeauna usor si la indeamna sa iti construiesti o tinuta de calitate in sezonul rece. Se intampla des sa nu stii cu ce piesa vestimentara sa iti completezi imaginea, si de aceea este foarte important sa detii cateva articole vestimentare care te pot salva de fiecare data cand te afli in impas. Cardiganul de dama a ramas in istorie la fel de apreciat ca intotdeauna, in ciuda numeroaselor transformari si reinventari prin care a trecut. Confortabil, util si modern, acest articol vestimentar este un must-have in sezonul rece, atat datorita aerului chic pe care il inspira oricarei purtatoare, cat si datorita utilitatii sale. Cu siguranta, nu de putine ori ti s-a spus sa porti un cardigan asimetric atunci cand cereai sfatul in privinta tinutei tale. Daca pana acum nu ai tinut cont de acest indemn, ar fi cazul sa o faci!

Magazine recomandate de catre noi:
Readytowear.ro ; Stylicious.ro ; FashionAgenda.ro ; StoreFashion.ro ; Matar.ro ; Boutique Mall ; Laredoute.ro ; MissGrey.ro

La fel ca si alte piese vestimentare de referinta in garderoba feminina (cum ar fi un sacou elegant, o rochie de ocazie sau o fusta creion), cardiganul asimetric de dama este esential pentru fiecare doamna si domnisoara care se respecta. De ce? Pentru ca este deosebit de comod, eficient si versatil, putand fi purtat in combinatie cu alte articole vestimentare elegante sau casual, venind in completarea tinutei tale cu un suflu nou. Marii creatori de moda de pe scena internationala au reinventat cardiganele in cele mai spectaculoase moduri pe care ni le imaginam. In prezent, nu mai vorbim despre cardiganul de dama clasic, simplu, ci despre cardiganul de dama cu personalitate, regasit in cele mai diverse design-uri si texturi, simplu, asimetric, cu sau fara maneci, in culori vibrante sau tonuri cuminti, cu imprimeuri sau broderii... Astfel, daca nu iti doresti sub nicio forma sa ai in dulap cardiganul de dama clasic, ai o varietate de optiuni care mai de care mai atragatoare din care poti alege.

In colectia de final de toamna, Miss Grey ti-a pregatit doua superbe modele de cardigan asimetric de dama, pe care trebuie sa le ai in garderoba ta daca iti doresti sa ai tinute demne de complimente si care starnesc atentia celor din jur. Iti prezentam doua modele de cardigan asimetric deosebite prin texturile distincte, materialele de calitate atent alese si design-urile complet originale. In functie de tinuta pe care alegi sa o porti, aceste piese vestimentare iti vin in ajutor, completandu-ti outfit-ul intr-o maniera placuta si subtila.

Daca ai nevoie de un articol vestimentar care sa compenseze o tinuta de ocazie in sezonul rece, iti recomandam cardiganul elegant Beige. Remarcabil datorita design-ului modern si aplicatiei florale din dantela rafinata neagra, cardiganul asimetric este optiunea ideala pentru momentele in care ai nevoie de un accesoriu care sa atraga toate privirile la un eveniment. Manecile lungi il transforma intr-un articol vestimentar potrivit cu sezonul rece, iar tonurile calde de bej contrasteaza cu detaliile si insertiile din dantela, fapt ce sporeste farmecul acestei piese vestimentare. Asigura-te ca il ai in garderoba, si alegerea tinutelor pentru ocaziile de sezon iti va fi categoric simplificata!

cardigan-dama

O garderoba completa de sezon are nevoie de cel putin doua modele de cardigan de dama. De aceea, pe langa cardiganul elegant, asigura-te ca din dulapul tau nu lipseste nici un cardigan asimetric cu tenta casual, pe care il poti purta in combiantie cu orice piese vestimentare de zi cu zi ai nevoie. In acest sens, iti punem la dispozitie cardiganul asimetric Megan, confectionat din blanita cu reflexii usor metalice si cu un cordon subtire in talie, care iti accesntueaza silueta si formele. Remarcabil datorita texturii sale aparte si culorii dulci, in tonuri de roz pudra, cardiganul asimetric poate fi purtat in combiantie cu piese vestimentare pe care le adopti in fiecare zi, si iti va conferi un aer aparte.

cardigan-dama

Daca garderoba ta pentru sezonul rece nu include cel putin doua modele de cardigan de dama, ar fi cazul sa remediezi acest aspect.

0 comments:

Post a Comment