Saturday, December 6, 2014

Black Friday, sesiunea a doua de reduceri la rochii elegante

O adevarata fashionista, si orice femeie, de altfel, trebuie sa profite de orice ocazie pentru a-si improspata garderoba cu articole vestimentare noi. Toate doamnele si domnisoarele au o anumita sensibilitate cand vine vorba de reduceri, cu atat mai mult cu cat este vorba despre rochii elegante. Pentru ca ne dorim sa fii frumoasa si eleganta in permanenta, am pregatit o a doua sesiune de reduceri de Black Friday, astfel ca ai la dispozitie pe site-ul nostru cele mai frumoase modele de rochii de ocazie la super-reduceri!

Magazine recomandate de catre noi:
Readytowear.ro ; Stylicious.ro ; FashionAgenda.ro ; StoreFashion.ro ; Matar.ro ; Boutique Mall ; Laredoute.ro ; MissGrey.ro

Deoarece din dulapul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin cate un model de rochii de ocazie, profita de cea mai mare perioada de reduceri a anului si achiztioneaza-ti rochii de seara, de ocazie si elegante in diverse forme, modele, culori si texturi, pe care sa le porti la evenimentele la care esti invitata in perioada imediat urmatoare. Astazi, iti recomandam rochii negre de ocazie la super-preturi, croite in asa fel incat sa avantajeze orice tip de silueta si sa se potriveasca celor mai speciale momente din viata ta.


Opteaza pentru o rochie de ocazie lunga neagra, confectionata din jerse de bumbac elastic si cu cordon impletit, cu insertii de verde. Deosebit de sofisticata, rochia de seara iti pune in evidenta talia si bustul, prin decolteul adanc si absenta manecilor. Trena lunga iti confera un aer usor dramatic, iar culoarea nu numai ca te ajuta sa obtii o silueta alungita, dar contribuie si la crearea iluziei subtierii. Poart-o cu un colier rafinat, pretios, tocuri inalte si o bratara si vei obtine un look de invidiat!

rochie-de-ocazie-la-reducere

Daca esti adepta tinutelor extravagante, senzuale si sofisticate simultan, iti punem la dispozitie rochia de ocazie scurta Roberta, confectionata din catifea si dantela rafinata. Calitatea si pretiozitatea materialelor din care rochia este confectionata ii ofera un aer deosebit, iar purtatoarei ii sporeste feminitatea, misterul si delicatetea, contribuind, in acelasi timp, si la crearea unui efect seducator. Poart-o la petreceri, cu tocuri inalte si o pereche de cercei statement, si te vei remarca in mod categoric!

rochie-de-ocazie-la-reducere

Profita de reducerile Black Friday si intra pe site-ul nostru, la adresa web www.MissGrey.ro, de unde iti poti alege rochiile la reducere preferate!

0 comments:

Post a Comment