Tuesday, October 28, 2014

Sosetele peste genunchi: invata sa le porti in tinute chic

Dupa o iarna in care cizmele peste genunchi au fost in centrul atentiei, tendinta sosetelor trei sferturi nu ar trebui sa ne surprinda deloc. Si cu toate ca, in mod normal, sosetele sunt un accesoriu pe care cele mai multe dintre noi il ascundem vederii, acestea vor fi in prim planul tendintelor de primavara. O pereche de sosete peste genunchi poate fi acel detaliu care iti condimenteaza aparitia si te preschimba dintr-o femeie bine imbracata, cunoscatoare a regulilor modei, intr-o femeie cu un stil personal atent dezvoltat.

Sosetele peste genunchi pentru un look de Lolita

Lolita, personajul lui Vladimir Nabokov din romanul cu acelasi nume publicat in 1955, continua sa fie o sursa de inspiratie pentru fashionistele de pretutindeni. Daca esti adepta tinutelor aparent inocente, cum ar fi rochiile si fustele in clos sau cele cu un croi drept, dar teribil de scurte, iti poti imbogati colectia de accesorii cu o pereche de sosete peste genunchi, in tonuri inchise. Ele vor fi puse cel mai bine in valoare de o pereche de pantofi Oxford, insa incaltarile cu toc vor sustine doza de erotism a intregii tinute.

 Rochie gri  Rochie cloche
 Sosete peste genunchi  Sosete trei sferturi

Sosetele peste genunchi pentru un look cu iz frantuzesc

Stilul dezinvolt si relaxat al unei perechi de sosete peste genunchi iti va insusi acel "je ne sais quoi" specific frantuzoaicelor chic, care adora sa le poarte alaturi de piese vestimentare cu traditie, precum bluzele cu dungi, trench-urile sau blazerele masculine. Pentru un plus de senzualitate, opteaza pentru sosetele pana la coapse, o alternativa perfecta la dresurile cu banda. Tine cont ca lenjeria ca obiect vestimentar "de exterior" reprezinta un trend puternic de cateva sezoane. Si cum in cazul frantuzoaicelor confortul este la fel de important ca si latura estetica, balerinii sau o pereche de pantofi cu platforma generoasa vor completa in mod armonios un look boem.
Trench bej Look frantuzesc
Sosete peste genunchi Sosete caramizii trei sferturi

Sosetele peste genunchi pentru un outfit college

Iti aduci aminte de filmele americane cu liceeni, in care tinerele purtau sosetele trei sferturi cu balerini sau ghete cu platforma si fuste scurte? Alicia Silverstone, celebra blonda din pelicula "Fete de bani gata", era o fana declarata a sosetelor peste genunchi pe care le folosea pentru a-si completa tinutele college cu o doza proaspata de senzualitate. Urmeaza aceasta tendinta si poarta o tinuta de inspiratie college, fusta mini, pulover si camasa, in care sosetele peste genunchi sa fie vedetele intregului look!
Sosete albe peste genunchi
Alicia Silverstone, "Fete de bani gata"
Look college
Tinuta college Parka si sosete peste genunchi
Iata ce modele poti gasi in magazine:
Sosete trei sferturi negre
Bershka, 29 lei
Sosete peste genunchi negre
H&M, 19,90 lei
Sosete gri
Dasha.ro, 52 lei
Sosete peste genunchi gri
Dasha.ro, 52 lei
Alege stilul care te caracterizeaza si integreaza sosetele peste genunchi in cele mai chic tinute de primavara!

0 comments:

Post a Comment