Thursday, October 23, 2014

Rochii de petrecere pentru seara de Halloween

Celebrarea Halloween-ului a devenit un eveniment de proportii si la noi, in ultimii ani. De aceea, finalul lunii octombrie ne regaseste in ipostaza nerabdatoare de a ne pregati tinute si costume care mai de care mai creative. Daca suntem, insa, invitate la un eveniment si nu ne dorim sa adoptam un costum adevarat, dar vrem sa ne pastram totusi tinuta in spiritul sarbatorii, lucrurile devin mai complicate. Astfel, ne-am gandit sa iti propunem cateva modele de rochii de petrecere usor de purtat la orice tip de ocazie desfasurata cu acest prilej, care, combinate cu un accesoriu, pot inlocui cu succes costumele de Halloween.

Magazine recomandate de catre noi:
Readytowear.ro ; InPuff.ro ; FashionAgenda.ro ; StoreFashion.ro ; Matar.ro ; Boutique Mall ; Laredoute.ro

Petrecerea ta se desfasoara intr-o locatie pretentioasa? Nicio problema, pentru ca ai la dispozitie o superba rochie de seara lunga, confectionata din jerse de bumbac elastic si cu un cordon impletit in tonuri de negru si verde, care iti inconjoara talia si decolteul. Materialul se muleaza discret pe formele tale, punandu-ti in evidenta feminitatea, iar trena lunga iti confera un aer usor dramatic. Daca ai suficient de mult curaj, poti purta aceasta rochie de petrecere in combinatie cu o palarie de vrajitoare, si vei avea un look fenomenal, stilat, elegant si creativ simultan, fara prea mult efort.


rochie-de-petrecere

Daca esti adepta unei tinute mai indraznete si vaporoase, iti recomandam rochia eleganta scurta Rose Marie, cu bust fronsat, confectionata din voal in tonuri pasionale de rosu aprins si insertii de dantela neagra rafinata in jurul decolteului, pentru un plus de rafinament.

Design-ul rochiei o transforma intr-o tinuta potrivita pentru sezonul de toamna, si, in acelasi timp, ea avantajeaza orice tip de silueta datorita modului in care este croita. Cu un machiaj adecvat si accesorii pe masura, aceasta rochie de petrecere iti permite sa adopti un look similar cu cel al unei Scufite Rosii moderne, astfel ca vei starni zambetul si admiratia tuturor celorlalti invitati.

rochie-de-petrecere

Esti pasionata de tinutele de epoca, de stilul clasic, victorian, dar nu vrei sa abuzezi de o costumatie autentica? Foarte bine, pentru ca in acest caz iti sugeram sa porti rochia midi Femme, confectionata din catifea sofisticata in tonuri superbe de bleumarin, si cu insertii din dantela semitransparenta in zona pieptului, pentru un plus de mister si eleganta.

Materialul rafinat iti imbraca intr-o maniera perfecta formele, accentuandu-ti feminitatea, iar design-ul este remarcabil datorita combiantiei dintre simplitate si eleganta pe care il emana. Poarta aceasta rochie de petrecee in combiantie cu o palarie supradimensionata, extrem de eleganta, un machiaj si o coafura elevate, un clutch pe masura, si te vei transforma intr-o veritabila doamna aristocrata de epoca, ce va cuceri toate privirile!

rochie-de-petrecere

0 comments:

Post a Comment