Wednesday, February 13, 2013

Iarna aceasta se poarta dresurile! Iata cateva sugestii de combinare a acestora!

Iarna aceasta se poarta dresurile! Iata cateva sugestii de combinare a acestora!
S-a instalat frigul de ceva vreme in tara, iar o data cu venirea acestuia, femeile au lasat deoparte hainele sexy pentru cele cat mai groase. Sa stii ca nu este necesar sa pui o gramada de haine pe tine ca sa-ti tina de cald, ci trebuie sa pui ceva lejer, dar dintr-un material calduros. De pilda, dresurile negre, care sunt la moda si anul acesta, tin de cald pentru ca sunt mulate pe picioare si pe deasupra arati atragatoare in ele.
Iata cateva sugestii de combinare a dresurilor:
1. Dresurile negre pot fi combinate cu blugii scurti. In acest caz esti avantajata deoarece picioarele tale vor parea mai suple si nici nu vei tremura de frig. Vedetele chiar se dau in vant dupa acest trend.


2. Pluovarasele lungi cat rochitele se asorteaza de minune cu dresurile negre.

3. Poti asorta foarte bine o rochie eleganta cu dresuri negre groase. Te asigur ca nu vei da gres cu tinuta! Bianca Dragusanu cu aceasta vestimentatie este un exemplu de combinarea dresurilor negre groase cu o rochie de seara cu paiete.

4. Dresurile cu model sunt o optiune mai extravaganta as putea spune si pot fi purtate atat intr-o tinuta de seara, cat si intr-una de zi.

5. In cazul in care vrei sa fii ceva mai sexi, ai posibilitatea sa optezi pentru dresurile transparente, doar ca acestea nu te vor feri de frig. Ca sfat, sa te protejezi bine de frig, sa porti un palton lung pana la pamant.

0 comments:

Post a Comment