Sunday, October 28, 2012

Tinuta eleganta pentru petrecere

Sezonul petrecerilor. Exista asa ceva? Eu cred ca putem sa gasim tot timpul motive pentru a petrece, asa ca, de ce sa nu fim pregatite ? Indiferent de anotim gasim intotdeauana magazine care sa ne ofere pantofi si rochii pentru astfel de evenimente. Multe fete m-au intrebat cum sa se imbrace la party-uri in 2011.

Raspunsul general este ca moda a prins o eleganta discreta in toate categoriile (fie ca e vorba de haine de zi, de seara, pentru serviciu sau petrecere) dar difera, in functie de genul petrecerii la care participi. Cand un coleg de facultate invita cativa prieteni pentru un party at home, nu este indicat sa-ti iei cele mai inalte tocuri si cea mai eleganta rochie.

Magazine online pe care vi le recomandam:


Un mix intre casual si elegant ar trebui sa te faca sa te simti in largul tau pentru acea locatie. Poti sa incerci o pereche de jeansi si un top mai elegant plus o pereche de pantofi (de care oricum, s-ar putea sa te descalti). De altfel, nici cand e vorba de o petrecere intr-un club, sa zicem, nu poti sa te duci imbracat in tinuta de serviciu, doar pentru ca nu vrei sa ai aere.

Poti sa-ti pastrezi o eleganta chiar daca porti o pereche de pantaloni conici cu un top cu paiete si un sacou, dar sa ai un accesoriu mai pretentios, precum o bijuterie, sau o pereche de pantofi cu toc. Un alt sfat pentru voi este sa incercati sa fiti cat mai feminine. Alegeti rochii si fuste, lasati-va parul cat mai liber si nu uitati ca cea mai importanta este atitudinea.

0 comments:

Post a Comment