Sunday, October 28, 2012

Costume si accesorii pentru Halloween

Sarbatoarea de Halloween era sarbatorita anual de americani, insa de ceva timp aceasta zi este sarbatorita si de europeni insa nu il stilul americanilor.

De obicei copii americani obisnuiau sa se costumeze in tot felul de animale, monstri si super eroi duapa care mergeau la usa fiecarui vecin pentru a strange bomboane, europenii aleg sa organizeze petreceri speciale la care vor fi invitati cei mai apropiati prieteni.

Magazin recomandat de catre noi: BuyCostumes.com

In Romania, ziua de Halloween se sarbatoreste pe 31 0ctombrie, moment in care trebuie sa va puneti imaginatia la treaba pentru a realiza un costum cat mai interesant pemtri a-i impresiona pe cei din jur.

Insa, in cazul in care nu stii ce costum sau personaj sa alegeti ne-am gandit sa va prezentam cateva idei de costume si accesorii pentru Halloween.

1. Costume de monstri pentru Halloween

De obicei costumele de Halloween se aleg cat mai infricosatoare pentru a intra in tema sarbatoarei. Fie ca optati pentru costume de schelet, extraterestri sau tot felul de combinatii, ramane la alegerea voastra. In plus acestea le puteti realiza la voi acasa sau puteti face o comanda online pentru a economisi timp.

2. Costume de super eroi pentru Halloween

Super-eroii au fost din totdeauna un model in viata pentru toti copii si foarte populari la varsta lor. De aceea putem sa ne costumam in unul dintre super-eroii indragiti in copilarie pentru a ne aduce aminte cu zambestul pe buze in seara de Halloween.

3. Costume vrajitoare Halloween

Vrei sa iti sperii prietenii si sa devii de nerecunoscut? Atunci alege un costum de vrajitoare la care sa adaugi toate accesoriile necesare pentru a face costumul cat mai interesant. Poti alege o matura sau palarie de vrajitoare si un machiaj cat mai straniu.

4. Costume de printese pentru Halloween

Vrei sa aduci putine culoare si fericire la petrecerea unde vei merge? Atunci alege un costum de printesa colorat care va iesi cu siguranta in atentie datorita minimalismului, corsetului si fustei foarte scurte din dantela si voal.

[gallery]

0 comments:

Post a Comment