Tuesday, September 11, 2012

Cauta-ti motiv sa zambesti … dar smile like you really mean it

Stiti textele si exercitiile preluate din NLP, care te invata sa iti creezi singura o stare de bine, cand de fapt, viata ti se pare neinteresanta 100%.
Exercitiile de tipul: uita-te dimineata in oglinda si spune-ti ca esti frumoasa, (cand tu stii bine ca arati ca o matura), pentru ca mai intai tu trebuie sa crezi despre tine ca esti frumoasa sau minunata inainte de a vedea altii asta la tine.

Ei bine, eu nu cred in spalarea asta de creier, in minciunile pe care ti le servesti ca sa imbraci realitatea in staniol roz. Undeva in adancul sufletului stii ca degeaba te inconjori de lucuri dragute sau ca iti spui lucruri care sa tefaca sa te simti mai bine, pentru ca ... din cand in cand ai zile proaste si punct.

Asa ca eu prefer sa accept zilele proaste in viata mea asa cum le accept pe cele bune. Oricum trec…

Si daca ai dimineti gri, decat sa te uiti in oglinda si sa te autoconvingi ca esti o diva fericita, chiar daca stii bine ca totul e un teatru ieftin, mai bine ia-ti niste papuci de casa cu moace simpatice din desene animate. Daca ii primesti cadou ca sa scrii despre ei, cum mi s-a intamplat mie ... si mai bine.

Chiar m-au facut sa ranjesc la ei ca un copil la o vata pe bat. Mai multe modele gasiti aici.

0 comments:

Post a Comment