Tuesday, May 1, 2012

La Femme iti aduce primavara in suflet si in garderoba

Anotimpul prospeţimii şi al reînvierii plăcerii pentru culori, materiale diafane, accesorii chic se apropie.
Întrucât toate reflectoarele sunt îndreptate, în mod deosebit, către femeie, designerii specialişti propun pentru primăvara 2012 o nouă gamă de accesorii glamour, menită să pună în valoare feminitatea şi frumuseţea, atu-uri care îţi vor aduce din plin admira ţie şi complimente încântătoare pentru suflet.

Accesoriile, originalitate şi stil
Completează-ţi ţinuta cu accesorii şi vei obţine un look plin de originalitate şi stil. Principalele tendinţe specifice sezonului cald 2012 sunt culorile vii şi joviale ale primăverii, elementele florale, nuanţele pastel şi animal print. Pentru Ziua Femeii, iţi propunem să cumperi cadouri coliere, eşarfe şi curele, toate destinate unui look cuceritor şi o dispoziţie primăvăratică pentru orice femeie.

Eşarfele, un plus de eleganţă şi rafinament
Eşarfele nu au vârstă, ele sunt şi vor rămâne mereu la modă. În acest sezon se poartă modelele din materiale diafane, satinate sau din mătase, în culori aprinse, pentru un plus de eleganţă şi rafinament. Eşarfele sunt potrivite multor ţinute şi pot fi o accesorizare inspirată şi salvatoare pentru multe ocazii. Este cadoul ideal de 8 Martie pentru orice femeie, indiferent de virsta.

Curelele, un adevarat atu pentru siluetă
Cureaua este un alt accesoriu de efect, care nu ar trebui să lipsească din arsenalul unei femei. Un adevărat atu pentru silueta şi stilul tău, cureaua înfrumuseţează orice tinută, conferindu-i un aer sofisticat şi romantic. Alege o curea medie, din piele sau cu elastic, şi bucură-te din plin de statutul de femeie în luna Martie.

Colierele, un efect sexy şi glamour
Colierele sunt apreciate de toate femeile. În vogă sunt colierele lungi şi suprapuse, intens colorate sau multicolore, din lemn sau mărgele, cu un efect sexy şi glamour. Accesorizează-te cu un colier colorat şi vei obtine un look de primăvară greu de trecut cu vederea pentru petrecerea de 8 Martie.

Colecţia de accesorii La Femme se adresează tuturor femeilor, iubitoare de soare, modă şi culoare. Prin varietatea modelelor pe care le propune, colecţia de primăvară 2012 mulţumeşte până şi cele mai pretenţioase gusturi.

0 comments:

Post a Comment