Wednesday, May 30, 2012

Culoarea da tonul trendurilor in aceasta primavara

Vine primavara si fashionistele se pregatesc de o noua sesiune de shopping ca sa inlocuiasca hainele triste pe care iarna ne-a obliogat sa le imbracam. Adio pulovere gri si groase, pantaloni grosi, trench-uri lungi.
E timpul sa dam refresh garderobei si sa ne intoarcem la culorile deschise, la accesoriile de mari dimensiuni si la incaltamintea sic. Sa inceapa primavara ! Noile trenduri trasnet – culorile neon, imprimeurile florale si accesoriile de mari dimensiuni.

Casele de moda au pregatit deja colectia dedicata primaverii de anul acesta, iar noi am fost pe faza si am adunat toate sfaturile pentru ca tu sa stii ce pastrezi si ce arunci din dulap. In primul rand, primavara vine cu articole vestimentare in culori pastelate, vii, pline de energie. Incepand de la turcoaz si pana la portocaliu, totul este permis. Pantalonii drepti, in nuante neon sunt favorizati si ridica moralul oricui.

Apoi, lista continua cu imprimeurile florale. Tricouri, bluze, camasi, rochii si chiar pantaloni, tot ce cuprinde flori si detalii legate de natura se accepta. Se pare ca designerii de moda au dus dorul naturii, astfel ca si-au lasat imaginatia sa lucreze si au inclus imprimeurile florale in colectia de primavara.
Accesoriile trebuie sa fie mari, colorate, in forme geometrice cat mai diverse si mai complexe. Bratari patrate, rotunde, rombice si cercei lungi, care atrag atentia. Tot in aceasta categorie se inscriu brosele stralucitoare, in foma de insecte, flori, fete zambitoare, iar gentile sunt, de asemenea, de mari dimensiuni si in nuante deschise.

Cel mai nou trend este stilul “peplum”, o combinatie inovativa intre doua fuste si o jacheta sau un corset. Outfiturile care imita stilul “peplum” au facut furori pe covorul rosu si pe pasarelele din toata lumea. Nu iti fie teama sa optezi pentru o tinuta alcatuita din articole in culori puternice, pentru ca noile trenduri in moda iti permit sa fii originala si sa te imbraci conform propriei imaginatii.

0 comments:

Post a Comment