Wednesday, April 25, 2012

Tendinte 2012: 7 modele de cercei must-have

Anul acesta putem spune ca accesoriile simple, delicate, sunt aproape pe cale de disparitie. In schimb, cele opulente, spectaculoase, care fac deliciul oricarui outfit au fost intens promovate de designeri.

Lucrurile nu se schimba deloc atunci cand vorbim despre cercei. Descopera care sunt modelele ideale pentru noul sezon si alege-l pe cel care te reprezinta:

Cercei lungi

Favoritii tuturor desinerilor sunt cerceii lungi. Ii regasim in prezentarile de moda ale celor mai cunoscuti designeri precum Chanel, Valentino si Jason Wu. Acestia pot fi formati dintr-un singur lant sau din mai multe si sunt potriviti atat pentru tinutele elegante cat si pentru cele smart-casual.

In primul caz sunt recomandati cei decorati cu pietre, cu un design cat mai sofisticat. In cel de-al doilea caz sunt recomandate modelele cat mai simple.

In 2012 cerceii lungi nu ar trebui sa lipseasca din cutia ta cu bijuterii.


Valentino


Valentino

Chanel

Chanel

Jason Wu

Jason Wu

Cercei opulenti

De la colierele statement, promovate intens in 2011, am ajuns sa vorbim despre cerceii opulenti. Singura regula: nu-i purta impreuna un un colier la fel de incarcat.

Desi par greoi, acesti cercei ar trebui sa fie realizati din materiale usoare, astfel incat sa nu iti provoace neplacere atunci cand ii porti. De aceea, daca doresti sa iti achizitionezi o pereche de cercei opulenti este foarte important sa ii probezi si sa stai cateva minute cu ei in urechi ca sa iti dai seama daca te simti bine cu ei.

Prada

D&G

Marni

Marni

Cercei retro

Curentul retro continua sa fie o sursa inepuizabila pentru designeri. Asa se face ca in 2012 se poarta cerceii mari, rotunzi, cu clips, exact cum obisnuiau sa poarte mamele sau bunicile noastre.

Acest model de cercei nu a mai trezit interesul designerilor din anii `80, insa acum este momentul sa cauti in casetele vintage de bijuterii si sa iti alegi modelul preferat. Opteaza pentru cerceii cu pietre pentru tinutele elegante si pentru cei metalici, din plastic sau materiale textile pentru tinutele smart-casual.

Singura regula: prinde-ti parul atunci cand ii porti pentru a-i pune mai bine in evidenta.

Marni

Marni

Chanel

Jil Sander


Etro

Etro

Cercei cu pietre decorative

Cerceii cu pietre decorative nu se vor demoda niciodata. In acest sezon, orice model promovat de designeri poate avea strasuri. Pentru ca pietrele dau o nota de pretiozitate modelelor de cercei, este recomandat sa ii porti exclusiv la tinutele elegante.

Raman in tendinte si cerceii candelabru dar si cei sub forma de lacrima.

Ralph Lauren

Ralph Lauren

Armani Privé

Badgley Mischka

Bottega Veneta

Jil Sander
Noutatea excentrica:

Intr-o singura ureche

Designerii propun si un model mai excentric purtat chiar la tinutele elegante: un singur cercel care sa impodobeasca o ureche. Daca nu esti atat de indrazneata incat sa adopti acest trend , iti recomand sa il "sugerezi" discret purtand parul desfacut si dat dupa ureche doar intr-o parte. Astfel vei da senzatia ca porti un singur cercel. Pentru tinutele elegante iti recomand sa alegi modelele cat mai pretioase, cu multe strasuri, iar pentru cele casual sau chic, poti opta pentru cerceii decorati cu franjuri sau pene. O tinuta boho-chic va fi completata extrem de frumos de o pereche de cercei cu pene.

Chanel

Isabel Marant

Christian Dior
MATERIALE SI CULORI

Cercei aurii

O perioada destul de lunga s-a purtat mai mult argintul, insa in prezent aurul capata tot mai mult teren. Indiferent de modelul de cercei pentru care vei opta, daca sunt din metal, ar trebui sa fie aurii.

Paul & Joe

Paul & Joe

Moschino

Moschino


Cercei viu colorati

Culorile aprinse, neon, sunt promovate inca de anul trecut si le regasim si in componenta bijuteriilor.

Astfel, daca ai o tinuta in culori neutre si vrei sa o "condimentezi" cu ajutorul accesoriilor, iti recomand sa optezi pentru o pereche de cercei opulenti, in culori vii.

Prada

Missoni

Ce gasesti in magazine:


Meli Melo

Accessorize

Accessorize

Accessorize

Accessorize

Meli Melo

Marni at H&M

Fashion Lab

Accessorize

Accessorize
Care este modelul tau favorit de cercei?

0 comments:

Post a Comment