Monday, January 16, 2012

Moda barbati - Sfaturi si reguli in moda barbateasca

Poate multi dintre barbati deja cauta sa afle ce se poarta in 2012 pentru a fi cat mai la moda in noul an in care tocmai am intrat.Barbatii, poate mai mult ca femeile, au nevoie de cateva sfaturi cu privire la ce sa poarte sau cum sa imbrace pentru a fi in pas cu moda. Adevarul ca moda se naste si din creativitatea multora, dar important este de a se tine totusi cont de niste sfaturi si reguli de baza.

Regulile de baza ale modei pentru barbati sunt diferite, dar in acelasi timp cat se poate de usoare. A fi in tendinte nu inseamna neaparat sa te uiti la culori sau la combinatia de culori care se poarta in acel an, ci sa incerci sa alegi ceva ce tie ti se potriveste, ceva care sa te faca sa te simti bine.

Indiferent de ce se poarta intr-un anumit an, exista cateva reguli de baza in moda barbateasca, de care orice barbat ar trebui sa tina seama.

Pentru barbatii curiosi, iata cele 5 reguli de baza:

1. Pantalonii nu trebuie sa se termine niciodata mai sus de glezne – Este o regula de baza si care nu prea are exceptii. Lungimea perfecta pentru pantaloni este de un centimetru peste glezna, dar trebuie tinut cont si de tipul de incaltaminte pe care il purtati. Tivul trebuie sa se termine chiar deasupra calcaiului.

2. Sosetele se asorteaza cu pantalonii – Daca nu puteti aplica aceasta regula si daca vremea de afara va permite, renuntati in totalitate la sosete.

3. Culorile purtate nu trebuie sa fie in contradictie – Purtarea unei cravate de culoare portocalie (una din culoriile in trend in 2012) cu o camasa galbena nu iti va face decat sa-ti dea o nota proasta tinutei. Nu lasati niciodata culorile sa intre in conflict in tinuta voastra. De exemplu, negru si maro nu se poarta in combinatie decat daca sunt in aceeasi tesatura. De exemplu, un pantalon negru cu o camasa uni maro este cea mai proasta alegere pe care o puteti face. Insa daca aveti o camasa in dungi maro cu negru, aceasta combinatie este acceptata. Pentru anul 2012 insa o recomandare a designerilor este aceea a culorilor deschise si vii.

4. Pantofii si Curele se asorteaza – Indiferent de ce se spune ca nu se mai asorteaza nimic cu nimic, pentru un barbat sic, pantofii si cureaua trebuie sa fie asortata..

5. Combinatia de denim cu denim este periculoasa – Purtarea de blugi cu o camasa tot din material de denim te poate face sa abordezi aspectul unui fermier. Daca nu te intereseaza acest lucru, atunci ai macar grija sa fie exact acelasi denim.
Orice barbat care isi aminteste de aceste 5 reguli de baza si care urmareste tendintele in moda in ceea ce priveste culorile si croielile, nu are cum sa nu fie un barbat placut.

Insa, trebuie sa recunosc ca cei mai non-conformisti, daca adopta un stil propriu si daca stiu sa-l poarte cu incredere in sine, atunci ei singuri pot impune moda, indiferent de reguli… unii barbati pot sa-si faca singuri propriile reguli in moda si asta chiar foarte bine, sunt convinsa.

0 comments:

Post a Comment