Monday, January 23, 2012

Moda 2012 barbati - 5 propuneri pentru primavara 2012 de la H&M

Moda 2012 barbati - 5 propuneri pentru primavara 2012 de la H&M.

Moda pentru primavara anului 2012 la barbati este cat se poate de lejera. Pentru barbatii care vor sa fie la moda intr-un buget ceva mai restrans, pentru aceasta primavara se pot inspira din articolele de imbracaminte propuse de designerul sef de la H&M, Ann-Sofie Johansson.

Iata care sunt cele 5 „piese cheie” din primavara anului 2012 pentru barbati. 5 must-have-uri pe care orice barbat le poate purta.

1. Pulovere in dungi

In primavara 2012 din orice dulap al barbatilor nu ar trebui sa lipseasca un pulover tricotat din bumbac usor mai gros. Daca este in culori calde, de exemplu alb cu dungi in nuante de bleumarin si turcoaz este si mai bine.


Se poate combina foarte bine cu o pereche de blugi usor taiati, cu o incaltaminte lejera, tip espadrile sau cu niste adidasi de panza. Accesorizeaza cu o sapca de baseball inchisa la culoare si look-ul este complet.

2. Camasi casual

In primavara 2012 o camasa cu taietura clasica, in culoare uni pe nuanta de albastru se potriveste oricarui stil. O astfel de camasa purtata cu o pereche de blugi rasuciti la baza, cu o pereche de pantofi comozi, fara soseste iti vor asigura o tinuta casual tocmai perfecta pentru o seara relaxanta de primavara.


3. Sacouri cambrate

Din dulapul unui barbat nu trebuie sa lipseasca un blazer casual. De preferat pentru primavara 2012 sunt cele sacourile cambrate si in culori naturale.



4. Pantaloni stramti

Uimitor de irezistibil sunt pantalonii stramti, care practic sunt foarte confortabili si se potrivesc aproape la orice tip de corp. In 2012 la barbati se poarta ca si culori nuantele in culori de pamant cum ar fi maro sau nisipiu, dar se poate merge si pe culori mai puternice ca albastru. Barbatii mai aventurosi pot incerca si pantalonii de un galben stralucitor.


O idee foarte buna este sa-i combine cu o camasa alba subtire sau cu un tricou de bumbac. Ca si incaltaminte, o pereche de ghete de piele intoarsa sau chiar niste cizme sunt foarte indicate.

5. Jachete – hanorac

Daca vorbim de moda de primavara 2012, orice barbat are nevoie si de o haina pentru serile mai racoroase. Cum in special vremea poate fi una ploioasa, cea mai buna alegerea ar fi aceea a unei jachete – hanorac.
Pentru barbatii mai indrazneti, acestia pot opta pentru o culoare in mare trend in 2012, un portocaliu puternic.


Iata si cateva accesorii propuse de cei de la H & M ca fiind in mare trend pentru primavara 2012:



Acestea sunt in linii mari cateva piese de vestimentatie pentru barbati, la moda in primavara 2012, sper sa va fie de ales la cumparaturi.

0 comments:

Post a Comment