Monday, January 23, 2012

Moda Blugi 2012 – ce blugi se poarta in 2012

Doresti sa vezi ce blugi se poarta in 2012 si de unde ii poti cumpara online? Foarte bine, pentru ca noi ti-am pregatit un articol special cu ultimele tendinte. Anul acesta se vor cauta modelele cu talie inalta potrivite persoanelor inalte, in special cei skinny, dar si jeansii conici. S-a mai linistit in schimb trendul in ceea ce-i priveste pe cei cu turul lasat, insa nu sunt deloc de evitat pentru ca inca isi mai fac simtita prezenta pe podiumurile de moda.

Magazinele online s-a gandit ca ar fi binevenita o schimbare si tocmai a pus-o in practica! A inlocuit zecile de perechi de blugi simpli si fara prea mult farmec cu unele noi, de data aceasta pline de mister si senzualitate. Opteaza pentru colectia celor de la Mexton, un brand care si-a respectat intotdeauna clientele prin faptul ca orice noua linie de produse vine cu ceva autentic si dragut.

Dovada a ceea ce spuneam mai sus stau aceste perechi absolut minunate, pe care iti vine sa le imbraci de fiecare data cand iesi in oras sau in club! Mexton nu se dezminte, creeaza cu adevarat jeansi super tari, din materiale usoare si placute, elastice, cu aplicatii deosebite. Vrei sa stralucesti? Acum e momentul potrivit, alege aceste modele unice!
Nu se intampla des sa ai ocazia sa cumperi blugi in tendinte la preturi foarte mici cum nici Refashion.ro nu este un magazin care sa aiba foarte multe perechi in stoc din acelasi model. Tocmai de aceea iti recomandam si de data asta sa iti cumperi acum, cat ai ocazia pentru ca preturile vor ramane cel mai probabil la fel, insa stocul… nu se stie.

Refashion.ro se bazeaza in 2012 pe modele prespalate care se pastreaza la moda de cativa ani si in Romania. Fie ca sunt mulate, fie cu turul lasat, majoritatea pastreaza acest aspect, al nuantei de culoare. Se gasesc modele interesante pe negru, gri si alte culori de la firme precum Bershka, Zara sau Pimkie la pretul de 50 de lei.

COMODO.ro ne demonstreaza inca o data ca au imaginatie cand aleg cu cine sa colaboreze. Acestia au adus modele de blugi 2012 de la brandul Fox, un brand pe care noi il oferim ca sugestie oricarei fete care nu are un buget foarte mare, dar isi doreste in acelasi timp sa fie eleganta si in ton cu ce se poarta.

Readytowear.ro este prezent pe piata romaneasca cu articole de imbracaminte inca din 2006, fiind gasit atat in mall-uri cat si in majoritatea centrelor comerciale de la noi. Anul acesta ne recomanda tinute casual si smart casual formate dintr-o pereche de blugi in nuante de alb, gri sau albastru deschis, o camasa cu imprimeuri florale sau cu aplicatii din dantela si pantofi cu toc si platforma. Putem iesi asa in oras sau putem merge la fel de bine la job intr-o asemenea tinuta.

Probabil cele mai multe dintre cititoarele acestui blog au auzit de Readytowear.ro. In aceasta perioada au super promotii de peste 70% la foarte multe dintre articolele care se afla in magazinul lor online, in special la blugi 2012. Prin colectia lor acestia iti recomanda sa zambesti oriunde te-ai afla si pe buna dreptate… chiar o sa fii cu zambetul pe buze cand o sa imbraci astfel de produse vestimentare feminine!

0 comments:

Post a Comment