Monday, December 8, 2014

Rochii de gala pentru toate gusturile

Exista categorii de evenimente care impun un cod vestimentar riguros, in sensul in care fiecare invitat trebuie sa se conformeze si sa poarte o anumita categorie de imbracaminte. In general, organizatorii evenimentelor de acest tip au capacitatea de a modifica regulile vestimentare dupa bunul plac, astfel incat sa adapteze tinutele participantilor la o anumita tematica, la un anumit context, locatie si asa mai departe. Singurul lucru general valabil pe care il putem afirma despre evenimentele pretentioase este acela ca fiecare invitat are datoria si, daca vreti, obligatia de a purta cele mai impresionante si spectaculoase tinute, dat fiind faptul ca ocaziile se definesc prin extravaganta. De aceea, trebuie sa te asiguri ca din garderoba ta nu lipsesc cateva modele de rochii de gala, pe care sa le porti si sa le adaptezi in functie de necesitati la evenimentele la care esti invitata sa participi.

Magazine recomandate de catre noi:
Readytowear.ro ; InPuff.ro ; FashionAgenda.ro ; StoreFashion.ro ; Matar.ro ; Boutique Mall ; Laredoute.ro

De ce nu este suficienta o singura rochie de gala in dulapul tau? Motivul a fost enuntat in paragraful anterior: pentru ca poti fi invitata la evenimente care presupun tinute de ocazie adaptate in functie de anumite criterii. Spre exemplu, daca trebuie sa participi la o petrecere aniversara sau o receptie de tipul garden party, nu vei putea sa porti o rochie lunga cu trena, pentru ca nu se potriveste locatiei si nici atmosferei. De aceea, asigura-te ca nu iti lipsesc cel putin trei modele de rochii de gala, astfel incat in momentul in care primesti o invitatie la o anumita ocazie sa nu intri in panica gandindu-te ca nu stii ce sa porti, si sa nu alegi o tinuta in graba, pentru ca risti sa iti creezi o aparitie care nu are nici pe departe efectul scontat.


Miss Grey ti-a pregatit, in colectiile de toamna, cateva modele superbe de rochii de gala, potrivite oricarui tip de silueta si pentru toate gusturile. Asigura-te ca cel putin una dintre acestea va ajunge in dulapul tau, inainate sa fii pusa in situatia neplacuta de a alege o rochie de gala de proasta calitate si care, in plus, nici nu te avantajeaza.

O prima sugestie pe care ti-o propunem este rochia Evelyn, confectionata din triplu voal intr-un design simplu si elegant. Rochia de seara lunga impresioneaza prin rafinament, stil si simplitate, si poate fi purtata cu accesorii atent alese precum coliere pretioase, cercei si tocuri inalte. Rochia neagra lunga avantajeaza orice tip de silueta atat datorita modelului, cat si culorii. Talia iti este evident accentuata, se creeaza iluzia picioarelor lungi si a subtierii siluetei, iar lipsa manecilor ii sporeste farmecul. De asemnea, ea reprezinta o tinuta foarte in tendinte, intrucat designerii cei mai renumiti de pe scena modei internationale au pus foarte mare accent pe tinutele inspirate din aparitiile supranaturale, in design-uri si croiuri foarte moderne.

rochie-de-gala

Din categoria rochiilor de seara lungi foarte extravagante si spectaculoase, iti prezentam rochia cu trena Emerald, confectionata din dantela rafinata neagra, suprapusa peste o superba captuseala in nuante de rosu seducator. Rochia de ocazie de tip sirena este impresionanta atat datorita design-ului modern si provocator, care iti pune feminitatea in evidenta, cat si asocierii cromatice, dat fiind faptul ca atat rosul, cat si negrul sunt doua culori deosebit de puternice, atat la nivel vizual cat si simbolic. Materialul din care este confectionata rochia se muleaza discret pe formele tale, punandu-ti in evidenta silueta, si creand iluzia inaltimii. Poart-o la evenimentele extravagante care se desfasoara in interior, si vei surprinde cu o tinuta de invidiat!

rochie-de-gala

Daca esti o fire mai non-conformista sau iti doresti sa fii pregatita pentru situatiile in care vei fi nevoita sa participi la un eveniment care se desfasoara intr-un spatiu care nu iti permite sa porti rochii de seara lungi, opteaza pentru rochia de seara scurta Francesca, confectionata din material elastic in tonuri seducatoare de bordo. Rochia de gala se remarca datorita design-ului modern, cu peplum si insertii de tull bej in zona gatului. Rochia rosie atrage atentia asupra soldurilor tale, mulandu-se pe trup si punandu-ti in evidenta formele. Cu o asemenea alegere, vei face ravagii printre invitati, impresionand prin stil, eleganta, rafinament si senzualitate!

rochie-de-gala

0 comments:

Post a Comment