Saturday, December 6, 2014

Rasfat de sezon: poarta pulovere largi

Elementele supradimensionate au captat pentru mult timp atentia marilor creatori de moda de pe scena internationala. Astfel, pisele vestimenatare de acest gen au inceput sa devina din ce in ce mai populare. Daca te intrebai ce se mai poarta in aceasta iarna, trebuie sa stii ca puloverele largi au devenit un must-have! Deosebit de confortabile, chic, moderne si avantajoase pentru orice tip de silueta, puloverele largi nu trebuie sa ne lipseasca sub nicio forma din garderoba, in iarna lui 2014. De aceea, ultima colectie Miss Grey ti-a pregatit cele mai frumoase modele de haine de sezon, care sa te puna in valoare si sa iti confere intotdeauna o imagine frumoasa si increzatoare!

Magazine recomandate de catre noi:
Readytowear.ro ; Stylicious.ro ; FashionAgenda.ro ; StoreFashion.ro ; Matar.ro ; Boutique Mall ; Laredoute.ro ; MissGrey.ro

Cel mai probabil, niciodata nu te-ai gandit ca puloverele largi pot avea ceva in comun cu ideea de senzualitate. In fond, atunci cand ne referim la aceasta, primele imagini care ne vin in minte sunt rochiile: mulate, scurte, decoltate, cu spate gol, transparente, rosii sau negre, definesc, in viziunea multor femei, senzualitatea. Foarte adevarat, insa trebuie sa stii ca, in combinatia potrivita, si puloverele largi pot crea acest efect! Regasite intr-o varietate de culori, modele, texturi, design-uri si dimensiuni, puloverele de iarna in tendinte pentru 2014 pot fi purtate la orice tip de ocazie, pentru ca vei gasi numeroase modele extrem de versatile.

pulover-de-iarna

Daca nu ai inca in garderoba un pulover larg, noi iti recomandam calduros puloverul Nadia, confectionat din material in tonuri vibrante de turquoise, si cu maneci lungi din catifea neagra. Calduros, comod, simplu de purtat si de accesorizat, puloverul larg iti aduce numeroase beneficii: silueta ta este avantajata datorita design-ului supradimensionat, trasaturile si celelalte piese vestimentare iti sunt evidentiate datorita culorii puternice si foarte moderne, deosebit de apreciata pe scena modei internationale, si il poti purta in absolut orice combinatie: poti alege sa iti creezi o tinuta eleganta si chic, combinand puloverul larg cu o pereche de pantaloni mulati, eventual de piele, si pantofi cu toc, sau poti alege o tinuta office, cu ghete joase si o pereche de jeansi skinny.

pulover-de-iarna

0 comments:

Post a Comment