Sunday, November 9, 2014

Oteros - Reduceri Black Friday 2014 - Incaltaminte Dama - Pantofi, Ghete, Cizme, Botine, Balerini etc.

e3527799265e912ab76011300bedebb86ce11069_banner cizme 27.10.14b
Fenomenul Black Friday a luat amploare si la noi in tara si se bucura de o mare popularitate inca de la aparitia sa.

Click aici pentru a accesa magazinul online!

Moda accesibila cu Black Friday la Oteros.ro

Tot mai multi oameni sunt interesati sa beneficieze de ofertele speciale si sa se bucure de avantajul de cumpara produse la preturi promotionale. Daca, la inceput, doar magazinele mari de electrocasnice realizau adevarate sarbatori in Vinerea Neagra, acum fenomenul se raspandeste cu repeziciune si in zona de fashion, unde ofertele la cele mai trendy piese vestimentare sunt de nerefuzat.

Vinerea Neagra face shoppingul online si mai apetisant!

In magazinul online Oteros, de exemplu, de Black Friday veti gasi numeroase oferte promotionale la gama de incaltaminte de dama. Fie ca vorbim de pantofi de dama eleganti, fie de incaltaminte de sezon pentru femei, precum ghete, cizme sau botine in tendinte, ofertele vor exploda la cele mai frumoase si mai noi modele de incaltaminte de dama. Anul acesta, Black Friday vine cu preturi promotionale la toata gama de incaltaminte de dama de la Oteros. Reprezentantele sexului frumos vor avea ocazia sa cumpere pantofi de dama din colectiile actualizate cu piese in tendintele sezonului la preturi unice si foarte atragatoare. Astfel, reducerile masive vor fi disponibile la toata gama de incaltaminte de dama pentru sezonul rece din anul 2014.

Reduceri considerabile la pantofi de dama valabile o singura zi

Cu ocazia reducerilor organizate de magazinul online Oteros, poti comanda pantofii de dama preferati si sa fiti la moda cu cele mai mici preturi. Profita si tu de lichidarile de stoc si achizitioneza-ti cele mai frumoase modele de pantofi cu toc sau de pantofi cu talpa ortopedica. Aici vei gasi pantofi cu toc stiletto inalt de 12 cm sau pantofi cu toc de 10 cm, dar si pantofi cu talpa ortopedica sau cu platforma, care sunt foarte comozi si eleganti. In plus, toate modelele de pantofi de dama sunt in tendinte, asa ca, prin reducerile organizate de magazinul online Oteros cu ocazia Black Friday, te vei bucura de avantaje si mai mari! Poti comanda online faimosii pantofi cu animal print – un trend care nu se demodeaza niciodata, sau clasicii pantofi stiletto negri de lac cu varf ascutit, pentru a avea piesele de baza in garderoba ta. Sau alege din colectia de pantofi cu toc de 12 cm din piele ecologica lacuita in culori fermecatoare. Pantofii rosii de lac sau pantofii negri cu toc inalt sunt piese clasice si se potrivesc perfect la o tinuta formala sau foarte eleganta. Iar culorile pastelate sunt pentru prima oara foarte la moda in sezonul rece, alaturi de cele puternice, asa ca alege pantofii lacuiti bej, pantofii cu toc inalt galbeni, pantofii de dama stiletto turcoaz si multe alte nuante fermecatoare care iti vor evidentia stilul si personalitatea.

Cu Black Friday beneficiezi de reduceri la ghetele de dama in plin sezon!

Colectia de ghete de dama Oteros cuprinde incaltaminte de dama din piele ecologica speciala pentru sezonul rece. De Black Friday ai ocazia sa iti cumperi online ghete de dama pentru iarna la preturi foarte mici. Ghetele imblanite sunt ideale pentru o iarna calduroasa si confortabila. Iti poti comanda online ghete negre in stil army, cu curele si catarame, sau faimoasele ghete Chelsea, care sunt un mare trend in sezonul rece din 2014. Gasesti ghetele Chelsea de dama camel sau negre, cu accesorii metalice aurii pe care le poti achizitiona la preturi promotionale doar cu ocazia sarbatorii de Vinerea Neagra. In plus, poti gasi si ghete de dama in stil militar, cu multe sireturi si cu perforatii, in culorile toamnei, precum ghete bej sau ghete maro sau kaki si ghete de dama casual la marea lichidare de stoc.

Profita de preturile reduse la cizmele de dama de la Oteros

De Black Friday poti profita de reduceri considerabile la cizmele de dama din colectia de incaltaminte pentru femei de sezon rece. In magazinul online Oteros poti gasi la preturi foarte mici cizme de dama elegante, cu toc inalt si cu platforma sau cizme cu talpa ortopedica. Gasesti si cizme lungi peste genunchi, cizme de dama imblanite si cizme de iarna pe care ti le poti comanda exact inainte de inceperea iernii. Modelele deosebite, in tendinte, sunt cizmele de dama cu franjuri cu toc inalt de 12 cm sau cu platforma. Cizmele din piele intoarsa si lungi pana la genunchi sunt foarte la moda in sezonul rece din 2014 si acum le poti achizitiona foarte simplu, comandand online. Cizmele de dama casual camel sunt foarte populare printre preferintele femeilor in aceasta toamna. Se pot asorta cu usurinta oricarei tinute casual si au un farmec aparte pentru orice tinuta. Iar cizmele kaki cu platforma sau cele aurii sunt cu totul diferite de cizmele obisnuite pe care le vezi pe strada; au un design foarte modern si reprezinta un element de noutate in moda feminina, fiind un adevarat must-have in garderoba fashionistelor. Cizmele rosii cu toc inalt si platforma sunt foarte elegante si dezvaluie farmecul feminin cu fiecare tinuta pe care o acompaniaza.

Cele mai la moda botine de dama sunt la Oteros.ro!

Botinele sunt incaltamintea perfecta pentru o tinuta eleganta sau formala, de tip business, din anotimpul rece. La Oteros, beneficiezi de preturi promotionale la Black Friday, cand iti poti cumpara online botine de dama elegante pe care le preferi. Iar botinele cu toc inalt si platforma sunt foarte la moda, datorita influentelor din curentul grunge si din pop-rock. Talpa groasa a botinelor este un element must-have foarte comun la incaltamintea de dama din acest sezon. Poti gasi si botine cu toc inalt de 12 cm pe care le poti purta la evenimentele speciale de iarna, cu tinuta obligatorii. Daca ti le comanzi de Black Friday, le cumperi la preturi promotionale chiar in plin sezon. Fa o alegere indrazneata cu aceasta ocazie si cumpara-ti o pereche de incaltaminte de toamna-iarna intr-o culoare deosebita, precum botinele albastre cu toc inalt. Cu ele iti poti evidentia stilul aparte si personalitate in tinutele pe care le porti. Iar botinele albe cu platforma sunt foarte frumoase si se potrivesc perfect unei tinute casual si chiar unei tinute office. Reducerile sunt atat de bune, incat nu le vei putea rezista. Profita si tu si imbogateste-ti garderoba de Black Friday.

Lichidari de stoc la colectia de balerini pentru dama

Se spune ca omul intelept isi face vara sanie si iarna car. Cumpara-ti si tu balerini de dama din piele ecologica pentru sezonul cald de anul viitor si profita de preturile exceptionale la incaltamintea de primavara-vara din magazinul online Oteros. Mai ales ca, de Black Friday, beneficiezi de preturi de lichidari de stoc. Balerinii roz lacuiti sunt potriviti pentru o tinuta romantica si boema si se potrivesc perfect si pentru o tinuta casual, alaturi de blugii tai preferati. Balerinii decupati si balerinii perforati se poarta foarte mult si in vara viitoare, dupa cum arata trendurile pentru anul 2015, iar la Oteros gasesti o intreaga colectie de balerini cu design special.

Cumpara sandale de dama pentru vara viitoare

De Black Friday gasesti, in magazinul online Oteros, intreaga colectie de sandale de dama la preturi foarte atractive. Innoieste-ti colectia personala de incaltaminte cu sandale cu talpa joasa, sandale cu toc si cu sandale cu platforma. Sandalele de dama negre cu toc inalt sunt foarte elegante si le gasesti la Oteros intr-o varietate de modele si de forme. Designul complex si de efect evidentiaza in mod fermecator liniile piciorului si evidentiaza feminitatea si eleganta unei tinute de ocazie. Sandalele de dama bej cu toc inalt, cu platforma si cu accesorii metalice discrete se potrivesc unei tinute de vara pline de rafinament. In culori pastelate sau in culori tari, sandalele cu talpa joasa sunt preferatele doamnelor pentru stilul casual. Iar cele mai spectaculoase sandale de dama sunt, printre altele, sandalele romane cu talpa joasa. Poti gasi sandale romane bej sau roz la reduceri in magazinul online Oteros.

Tenisi de dama la preturi foarte accesibile, cu ocazia zilei de Black Friday

Espadrilele de dama se poarta foarte mult in 2014, gratie popularitatii stilului sport-casual si a celui de tip street-style din acest an. Acum ai ocazia sa iti comanzi si tu espadrile albe, espadrile roz sau faimoasele espadrile de dama cu animal print in stil piele de sarpe. Aici poti gasi tenisi de dama clasici, intr-o gama variata de culori. Poti alege clasicii tenisi de dama albi, simpli, sau poti opta pentru o pata de culoare in tinuta ta cu o pereche de tenisi verzi sau cu delicatii tenisi roz sau bej. Adauga un plus de farmec tinutelor sport cu espadrilele aurii sau cu tenisii de dama rosii cu care poti sa-ti infloresti o tinuta simpla in fiecare zi.

Black Friday aduce la Oteros preturi mici la gentile de dama

Orice femeie are nevoie de o geanta neagra clasica in garderoba sa, si mai ales femeile de afaceri. Acum iti poti achizitiona o asemenea geanata de dama la preturi extrem de mici, datorita lichidarilor de stoc si promotiilor din magazinul online Oteros. Bucura-te de ofertele minunate la gentile elegante si accesorizeaza-te diferit de fiecare data! Geanta de dama este un accesoriu foarte practic, pentru ca, pe langa faptul ca poate completa cu eleganta o tinuta, iti poarta cu tine obiectele necesare in fiecare zi. Asa ca achizitioneaza-ti si tu mai multe tipuri si culori de genti si joaca-te cu ele in accesorizarea tinutelor preferate. Alege, de exemplu, o geanta rosie cu imprimeu animal print sau o geanta casual gri cu care sa-ti imbogatesti tinutele. Alege o geanta sport sau una casual si poarta-le cu drag in fiecare zi! In plus, cu ocazia Black Friday, poti cumpara aceste genti la preturi foarte accesibile.

Click aici pentru a accesa magazinul online!

Vizualizeaza ofertele de Black Friday din 2014 de la Oteros si imbogateste-ti garderoba cu incaltaminte de dama pentru toate tinutele si cu genti deosebite pe care le vei adora!

0 comments:

Post a Comment